Jump to content

stancho___

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от stancho___

  1. Наистина колега много зависи как е монтирана уредбата, аз понеже съм в метан индустрията така да се каже и съм виждал доста сполучливи изпълнения на метан,но и доста несполучливи. Че ще има спад в мощността е ясно въпроса е да не е трагична.Качи се покарай и си прецени.
  2. Това ми е крана за зареждане,понеже съм на метан.
  3. Понеже бях малко в командировки,та чак сега се разрових да проверя датчика. Оказа се,че беше прекъсната едната кабелна обувка на датчика,не знам дали е от топлината или просто си е дошло времето. Направи ми впечатление,че старата кабелна обувка беше с керамично покритие,но понеже не намерих такава, сложих обикновена,дали трябва да търся такава или си става с обикновена? Благодаря на колегите за помощта .
  4. Ето го и моето Аудинце
  5. Мерси колега,ще го тествам утре дано стане,че идват жеги и не е добре.
  6. ОК колега утре ще пробвам. Благодаря за помощта.
  7. Може да тъп въпроса,но как да проверя дали е лоша връзка. А като намеря датчика понеже още не знам къде се намира и го мерна с уред,трябва ли да ми покаже някакъв волтаж на буксата и колко ако връзката от таблото е вред.
  8. Здравейте колеги. Днеска забелязах,че уреда за показване на температурата на водата не ми работи. А перката се включва.Всичко друго по таблото ми работи.Проверих всички бушони и те са здрави. Опитах се да видя къде е този датчик за темп.ама не успях,понеже съм малко босичък с тези работи. Ще се радвам за малко помощ. Дали е от самия датчик? Или може и друго да е.
×
×
  • Create New...