Jump to content

k.danev

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от k.danev

  1. Здравейте, търся да купя работещо километражно табло за AUDI A4 1.6 бензин, 2000г. фейслифт. Качам и няколко снимки на моето... А, ако знаете някой който ги ремонтира ще съм благодарен за информация.
  2. k.danev

    Смяна на табло

    А как въобще да си намерим табло....моето е такова и не мога да го намеря
  3. Километражно табло имаш ли и какво е?
  4. Добре ще пробвам и това, но нали при теста данните не се взимат от датчика и кабела...и затова ми е странно, че въобще не помръдна.
  5. Закачихме я на компютър и тествахме стрелките на таблото, тази на километража и оборотомера отиваха до края и после си заставаха в средно положение, някой каза, че така се тестват. Стрелката на бензиномера едва помръдна а тази на температурата въобще не мръдна, по този начин майстора изключи, че проблема е в датчика.
  6. Здравейте, колеги. От известно време имам проблем с уреда който отчита температурата на таблото AUDI 4 facelift- 2000г. В началото играеше 90-80 после 60 градуса пак 80 и т.н. при загряла кола, сега спря да отчита напълно, стрелката стои само в едно положение на 60гр. През климатроника на 51канал следя температурата и там си показва нормалното загряване и заковава на 90градуса. Закачихме я на комп. и тествахме стрелките на таблото, оказа се, че не помръдва докато другите си отиваха до края и после си заставаха в средно положение. Въпросът ми е, подлежи ли на ремонт и ако някой знае майстор да помогне.
  7. Благодаря, колега. Само две ли са ролките, на пистовия ремък няма ли. АУДИ А4 1,6 2000 г Цитиране на предходен пост!
  8. Колеги моля помагайте, купих моето "бебче" 08.2012г собственика ми се кълнеше, че е обслужена.... бях се зарекъл, че до 10 000 км ще сменя ремъци и ролки! Поради знайни (финансови,недостиг на свободно време и Т.Н.) причини не го направих. Минал съм 33 000 км, а сега нямям идея какво трябвя да сменя... МОЛЯ КАЖЕТЕ : колко ремъци, ролки и Т.Н. трябвя да се сменят. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Ще почерпя ))
  9. k.danev

    Ходова част Ауди А4

    "От 3 дни съм с нови горни прави носачи (ляв и десен) и долен десен крив "Atec"....да видим колко ще изкарат, но цената е супер, цялата предница 12бр части 280лв. с доставка от Германия. Пдерстои ми смяна на масло МНОГО ще съм ВИ благодарен ако кажете какво масло е подходящо и кое е най-доброто, никой от сервизчетата за смяна на масло не можаха да ми кажат кое масло се препоръчва от АУДИ. Редактиран от k.danev, 18 май 2013 - 14:00." Бях обещал на някой да кажа колко километра съм изкарал с тях, до тук 27 000 км. Сега се усеща някакво леко тропане, надявям се да не е от тях ))
  10. Цитиране на предходен пост! Ще ги проверя, но ако е от тях ще блъска ли в педала?
  11. Цитиране на предходен пост! Възможно ли е ? И от какво ще се изкриви ?
  12. свалих ги и на стругар имат си уреди хората и като го завартят става ясно, спирачни маркучи смемени предни
  13. Здравей те, колеги много от вас ще се изсмеят на темата защото ще им се стори елементарна, НОООООО !!! Проблема - като натисна педала на спирачката при скорост над 80-90 км започва да тресе предницата от към дясното колело, колата няма инерция, понякога продължава да тресе и след пускането на спирачката. - като се пипне е загряло, както и предно ляво и задно дясно - задно ляво е ок Съмнения: задържал апарат, проверка всичко е ок - крив диск, проверка всичко е ок - нови задни и предни накладки, нова спирачна течност, добри показатели на съпротивление при тест на валяк. И се почна чудесията.....моля дайте съвет,ако някой е иммал подобни проблеми.
  14. k.danev

    Ходова част Ауди А4

    Ще го приема спокойно ))))) НООО все пак можеше да помогнеш ако искаш
  15. k.danev

    Ходова част Ауди А4

    От 3 дни съм с нови горни прави носачи (ляв и десен) и долен десен крив "Atec"....да видим колко ще изкарат, но цената е супер, цялата предница 12бр части 280лв. с доставка от Германия. Пдерстои ми смяна на масло МНОГО ще съм ВИ благодарен ако кажете какво масло е подходящо и кое е най-доброто, никой от сервизчетата за смяна на масло не можаха да ми кажат кое масло се препоръчва от АУДИ.
  16. k.danev

    Ходова част Ауди А4

    Мойте "Atec" и си ги взех от там и за това пуснах темата, дано някой ги е ползвал и да даде мнение. Цена 280.00 лв.
  17. k.danev

    Ходова част Ауди А4

    :)/>))) ако мина 35 000км ще те почерпя лично :bia:/>
  18. k.danev

    Ходова част Ауди А4

    И виж какъв е въпроса на темата....!!!!!!!!! Виж за какво търся мнение!
  19. k.danev

    Ходова част Ауди А4

    Благодаря, но въпросът ми бе "Здравейте, моля дайте мнения за качеството на комплект предница "Atec" Germany цената е много изгодна, ако някой е сменял да каже колко време е карал преди да се разхлопа. Колата е Ауди А4 1,6 2000г" Така чее не искам оферти а мнения :)/>/> 2000 лв за колата......?????? Майтапчия :)/>/>
  20. k.danev

    Ходова част Ауди А4

    А ти да не си мислиш, че АДИДАС и ПУМА ги правят в Германия...??????
×
×
  • Create New...