Jump to content

beili

Members
  • Мнения

    73
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно beili

  • Рожден ден 24.08.1982

Друго

  • Kaра
    B4 2.0 АБТ

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

beili's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Извинявам се за въпроса, но пиша и разглеждам от телефон и не мога да намеря телефона на колегата който продаваше готови комплекти от голфови тампони и тарелките за пужините. Ще съм благодарен да ми го дадете.
  2. Здрасти колега, готов ли си да се разделиш със скобите срещу 20лв? Поздрави 

  3. И двете скоби са правени специално и само за модела Ауди 80 и Б4. Тази за тампоните на носачите е по чертеж на колега от форума и страшно удобна за набиване и избиване на тампоните. Продавам ги понеже смених возилото. Цена за двете 30лв. Тел. 0897942340
  4. Което ще рече ,че 9,5 е твърде малко или аз така го тълкувам?
  5. Здравейте. Мерих моята и ми показа на 4-те цилиндъра по 9,5 и ми се струва много малко.
  6. beili

    Проблем с ел. стъкла

    При мен проблема се оправи. Скъса ми се жилото за отваряне на предна лява врата.Свалих кората отидох си купих жило,монтирах го и сглобих всичко по обратния ред и проблема с стъклото се оправи. Може би нещо в буксите при бутоните за управление не са контактували добре.
  7. beili

    Проблем с ел. стъкла

    ОК, ще го погледна. Благодаря
  8. beili

    Проблем с ел. стъкла

    А как да разбера кое точно е релето ?
  9. Здравейте. До скоро всичко си беше наред,при загасяне на колата стъклата си продължаваха да работят до отваряне на врата,а за да заработят отново трябваше да се подаде контакт,а сега трябва да си е подаден контакт постоянно или стъклата не работят..Другия проблем е ,че когато свалях стъклото на водача с едно натискане слизаше до долу ако не се натисне бутона отново,а сега това не работи. Някой с подобен проблем или идеи за решение ??
  10. Днес се оправи сама, Имало е влага някъде и изсъхна.
  11. Колеги,става въпрос за 2,0 АБТ Днес смених маслото и поизцапах доста мотора с маслото от филтъра.Та отидох на автомивка да ми измият двигателя и след измиването свети постоянно лампата за маслото. Откачих и подсуших клемите и на двата датчика/горния и долния/,но нищо,лампата си свети постоянно.Изгасва само при откачане на горния датчик. Помагайте ако можете.
  12. Да колега знам го,говориш за същия човек който споменахме по-горе.
  13. Дидо го знам и не го препоръчвам,лично аз съм разочарован.
×
×
  • Create New...