Jump to content

Svetlin81

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B8 Allroad

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

385 профилни разглеждания

Svetlin81's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    Здравей, ТНТ е стария, но това не е от значение. Когато поръчваш погледни в описанието на продукта дали е посочен твоя тип мултимедия. Аз за всеки случай им пратих и снимки на моята мултимедия за да съм на 100% сигурен. Отговориха ми бързо и всичко беше точно. Успех!
  2. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    @CVT Здравей, много ти благодаря за съпорта и информацията във всяка една насока която сподели! Имаме хепи енд! Днес по обед най-накрая успях да оправя хотспота и вече всичко си е на мястото. Смъкнах си директно Waze, сетнах го и като дефолтна навигация през настройките. Имам инсталиран Гугъл Мапс, аз също съм го предпочитал винаги като офлайн навигация, въпреки малко по-големите файлове които прави. Относно хотспота промените които направих бяха две (не се стигна до хард ресет). Първо при сетъпа на хотспота от ШауМи в Security менюто промених от WPA2-Personal към None. Втората промяна (нещо за което жена ми се сети!) беше да изключа WiFi_я на телефона. Открих и аз някаква логика, в това че е възможно да пуска интернет към таблета през WiFI когато е включен...не знам ще го добавя така или иначе към екшъните в макрото на MacroDroid. Благодаря ти отново, както и на колегата fifipaldi!
  3. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    @CVT Снощи изчетох цялата тема, през бая премеждия са минали колегите с шестици. Дано вече няма такива драми. Благодаря за приложението, много е добро! Естествено искаше бързо преконфигуриране (ШауМи!) Снощи като изчетох темата реших е така да пробвам един каст към Самсунг телевизора ... и-и-ии вижда го, но в момента в който му дам да се свържат започва отново да търси устройство Явно са греда в това отношение. Вчера тествах навигацията (дефолтната, забравих името) и си е Ок, като изключим странните маршрути които избира. Предполагам е заради това, че няма "жива" информация за пътната обстановка. Остава да видя как да прконфигурирам хот спота на Мяу-Мяу смартфона. Гледах видеа, четох разни постове в нета, уж всичко го правя както трябва, а резултата е нулев за сега.
  4. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    @CVT Днес закачих един WIFI усилвател близо до гаража за да имам някаква видимост на домашната мрежа. И никаква драма, веднага се логнах в Гугъл, няма достатъчно сила за да тегля от плейстора, но поне вече знам къде е проблема. Странното е, че сутринта пуснах хот-спот от телефона, тествах с мобилния на жена ми и нямаше проблем...браузваше се без драма. Както и да е поне знам, че таблета си баца в това отношение, но по някаква причина не се разбират съвсем с ШауМи_то. Открих също така някакво P Link меню в таблета което изглежда е за някаква WiFi свързаност между таблета и Андроид/Ейпъл устройства. По-късно ще го тествам за какво идва точно реч, ако не сработи отивам на хард ресет в ШауМи.
  5. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    @CVT Ок, благодаря отново! Нямах и на представа, че има подобна драма. По-късно ще седна да се поразровя.
  6. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    @CVT Ок, довечера ще им пиша. Иначе тествах преди малко със смъкнати от тубата видеа и няма никаква драма с аспекта....странно. Остава енигмата с WIFI хот спота...продължавам да не разбирам защо няма нет при положение че се свързват устройствата...виж какво показва таблета: Не мога да разбера къде бъркам или какво пропускам...
  7. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    @CVT Благодаря! Ще тествам за волана, да видим какво ще стане. Този на видеото е с Андроид 10, предполагам няма разлика в това отношение с Андроид 9?
  8. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    Здравейте колеги, извинявам се за позакъснелият пост, но имах (някой все още си ги имам) здравословни проблеми които поизместиха приоритетите. Това беше и една от причини които ме отказаха съвсем сам да се занимавам и запазих ден и час в Авител. Като изпълнение от Авител - никакви забележки, всичко беше много точно във всяко едно отношение. Сега към таблета, споделям първи впечатления. При подаване на контакт му отнема известно време докато стопли (с това бях на ясно), но за мен не е драма. Доста бързо се суичва между ОЕМ/таблет менюта. Малко инфо за таблета, на долната снимка бях приятно изненадан от това, че при натискане на копчетата на централната конзола (в случая включвам подгрев на седалката) моментално прехвърля към ОЕМ менюто и секунди след това връща към Андроид таблета. ОЕМ менюто между другото изглежда сякаш една идея блърнато, но може само на мен да ми се струва така. Все тая не ме дразни. Другото хубаво нещо е че няма отрязани пиксели от менюто в краищата, в някой аналогични таблети предлагани в Али експрес това го има като проблем. Никакви проблеми след "перването" с мобилния, жена ми каза че звуча като на микрофон XD, но като качество - ОК. В колата - има един малко неприятен амбиентен шум като от жужене, но се усеща при много усилен звук, иначе - Ок. Нищо от копчетата на волана не работи с мултимедията с изключение на усилване/намаляване на звука. Така-а-аа, видео! От снимките не се придобива представа, но наистина е много добре като качество (това е някакво качено демо от Бързи и Яростни 28 част). Това което прави впечатление е смачканият аспект, предстои да тествам с рандъм видео от флашка. Има разни качени гаджети като се вижда. Долната снимка съм я качил заради това, че така и не можах да се свържа с интернет! Направих хот-спот през мобилния, но явно някъде бъркам (върти буркана до несвяст)!? Иначе има плейстор, гугъл мапс, някаква странна навигация ( все още не съм тествал навигацията как работи). НАЙ-ДРАЗНЕЩОТО.... когато паркирате без значение в ОЕМ/Андроид меню при движение на зад минимизира графиката със сензорите! И не намерих оправия. Иначе се гънат и сучат едни линии в зависимост от това как е навит волана, но без камера се сещате как изглежда. Когато дадете напред няма проблем, визуализира колата с датчиците на пълен екран, но му отнема осезаемо време да превключи! Явно скоро ще прежаля някой друг долар за задна паркинг камера от Мустафа експрес. Това е като цяло към момента, моето заключение е, че не е като истински ретрофит в смисъл имате таблет който замества ОЕМ оборудването с минусите си, но работи и цената е май десет пъти надолу с все инсталиране от фирма. Ако някой има въпроси (или акъл защо не мога да се логна през таблета) ще споделя каквото мога като инфо.
  9. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    @CVT Предполагам си 100% прав (за продажбите) защото ми го пратиха от склад в Чехия и имаха деветдесет и нещо в наличност! Изработката на пръв поглед наистина изглежда солидна..... до колко работи адекватно ще го видим след инсталацията.
  10. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    Здравейте колеги, днес пристигна китайчето (доставка в три работни дни!!!). Споделям малко предварителна информация. Всичко е както по описание, както се вижда фабрично е закачена мултимедията към рамката за А4. Има си допълнителна рамка за Q5. Опаковано е солидно, без видими проблеми (за невидимите по-късно :D) и дефекти. Стана ми странно, че дисплея е без защитно фолио..... но-о-оо все тая. Всичко на пръв поглед е ОК. Няма упътване за монтаж, но на страницата им има поне ръководство кой кабел за къде е. Повече снимки след монтажа.
  11. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    @ian peas Благодаря, честита Баба Марта! Като гледам тракинга на пратката би трябвало до Сряда най-късно да е при мен. Така че до Петък по един или друг начин ще гледам да е инсталирана мултимедията. Колегата ppanayotov също прояви интерес, та със сигурност ще споделя резултата (добър или лош).
  12. Svetlin81

    Isofix b8

    @Denisx Здравей, предполагам вече си ги поръчал, получил и монтирал, но все пак ако не си стигнал до там ....моите ги поръчах от Райно. За три дни бяха при мен, четири броя с цвета на салона (беж), в кутии с щампи итн. Мисля, че бяха четиридесет няколко лева (беше преди 2 години не помня на 100%). Става дума за пластмасовите канали с капачките. При мен нямаше нужда от нищо повече, има си заготовка под седалката, самата седалка трябва само да се изреже и монтират.
  13. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    @MachineSpirit Ако имаш предполагам не е проблем . Дори буксите да не съответстват сигурно има преходници. Аз нямам фабрична навигация (модули), с Audi symphony е моята кола. Вариантите при мен са 1.ОЕМ ретрофит, 2. Нещо от рода на Alpine ретрофит 3. Подобна чекия ...... Първите два за мен са неоснователно скъпи имайки в предвид, че става дума за десет годишна кола. За това съм на вариант 3.
  14. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    @fifipaldi Благодаря за идеята, предполагам е и по-достъпно като място. Тоест след свалянето на TFT дисплея може директно да се залепи там без демонтаж на други елементи.
  15. Svetlin81

    Смяна на Multimedia ?

    @CVT Ахааа Ок. Много ти благодаря още веднъж, това е важно да се има в предвид!
×
×
  • Create New...