Jump to content

vaniot0

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vaniot0

  • Рожден ден 15.10.1997

Друго

  • Kaра
    А3 8Р

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

567 профилни разглеждания

vaniot0's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. драснах му във вайбър, обаче не ме отрази и не исках да го притеснявам повече...
  2. Здравейте на всички, пиша след като съм изчел и изгледал всичко възможно за обучението на този ключ. Купих Ауди А4 Б7 2005г 2.0тди, само с 1 ключ, на който беше паднала батерията. Смених я, но бутоните не сработиха.. опитах всички възможни опции без ваг-ком, но не стана. След това пробвах и с ваг-ком, според клипчетата, които изгледах трябваше първо да изтрия всички ключове и след това да му задам броя ключове, които искам да работят ( в моя случай един ).... та влизам в адаптация на 21 канал, задавам му стойност 1, запазвам и нищо не се случва, след това като прочета канала пак си стои на стойност 0.. някой може ли да ме посъветва как, или къде и колко пари би струвало да се направи, тъй като е много досадно с ключалката... Благодаря предварително! П.С. От София съм.
  3. Здравейте колеги, поръчах си оргиналните колони, суб, усилвател и кабели босе за 3ката, с радио концерт 2дин съм някой може ли да ми каже от къде се пускат новите кабели от къде трябва да минат и тн свързано с този филм
  4. Попринцип гледах че на буксата където са наредени кабелите на аукса на тази от чейнджъра няма нищо и това ме навява на мисълта дали не може да се нареди
  5. Здравейте, А3-ката ми има фабрично изведен аукс, който на радиото ми е закачен на буксата на чейнджъра (радиото е концерт 2дин). Въпросът ми е има ли начин да закача дигиталният чейнджър и аукса да си остане активен ( като се натиска CD да превключва диск-чейнджър-аукс)? Благодаря предварително!
  6. vaniot0

    Audi A3 8P - VCDS

    Здрасти, понеже не можах да открия из темата, можеш ли да ми кажеш как се прави функцията Follow me home през VCDS без сензора (постоянно светещи)
  7. vaniot0

    FIS въпрос/проблем

    Здравейте колеги, първо да се извиня ако ще повторя темата, проверих и не можах да намеря своя проблем Та колата ми е 8Р 04.02.2008г 1.9 105к и таблото ми е с червения фис, откакто я взех ми показва само оставащи километри и с бутоните отстрани не се сменяват менютата, опитах се да достъпя до менюто с колата на контакт и ресет бутона 2 пъти но нищо не реагира (проверих лостчето че работи като интревала на първата степен на чистачките си работи) , моля за съвет как да си го оправя да ми показва разход и тн. Благодаря предварително!
  8. имаш ли автоматична скоростна кутия за 2.5тди 180 коня куатро? ако имаш ако може да ми кажеш цена на ЛС
  9. Здравейте колеги! Нов съм във форума и искам да попитам да ви попитам дали салона, както и вратите на седана са идентични с тези на комбито? Съмнявам се да има такава тема затова пиша нова, извинявам се предварително ако има.
×
×
  • Create New...