Jump to content

Михалев

Members
  • Мнения

    79
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Михалев

  • Рожден ден 17.07.1992

Друго

  • Kaра
    Audi S3,A4

Персонална информация

  • Локация
    Нова Загора

Последни посетители

821 профилни разглеждания

Михалев's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Михалев

    Подмяна на RNS-D

    Амм аз хубаво да ги видя но сега не е при мен А3 😁
  2. Михалев

    Подмяна на RNS-D

    Хм къде имаш в предвид че ще се пили тогава можеш ли да качиш снимка да видя
  3. Михалев

    Подмяна на RNS-D

    Може, да сваля тази Андроида от А4 да пробвам дали ще пасне и какво ще е нужно да се пили и напасва. Но сега гледам че почти всички са слагали панел отстрани... Ся пък изглежда малка мултимедията 😁 някакви идей? Сега намерих RNS D което е за А4 б6/7 и за А6 C5 от 2000 до 2005. Моята А4 б7 е 2005 и мултимедията падна перфектно, следователно трябва да са с идентични размери и да пасне и на А3 8l понеже ме съмнява да правят мултимедията с различни размери за различните модели, а и на снимки са еднакви...
  4. Михалев

    Подмяна на RNS-D

    Ще погледна но сравнени двете RNS-E и D май са еднакви поне на снимки 😁
  5. Михалев

    Подмяна на RNS-D

    Лично съм си сменял мултимедията на А4 Б7 (беше с RNS-E) сега е с Андроид така, и до колкото виждам са еднакви като размери, дали няма да пасне и в А3 8l?
  6. Здравейте, ако може някой да ме насочи към алтернативна мултимедия с андроид, която да мога да сложа на Ауди С3 8l 2002 год. Колата в момента е с RNS-D. Благодаря предварително!
  7. Принципно идеята е точно така както го каза и така ще се действа май накрая моя майстор ще се окаже прав..''прекалено много я глезиш, карай, обслужвай навреме и се кефи на живота, стига си кичил стига с тоя ЪП. ''
  8. ОБлагодаря колега. Аз 200к ги под минах с малко, но ето че охлювчето замина. Ако може да дадеш съвет ти и колегите какво да правя охлюва ще се прави ако подлежи или ще сме сменя с нов, но относно прословутия привод какво да правя да сменя само него или направо голямата операция с подмяната на принципна на помпата?
  9. колега след като го предправи с това какво стана, че преди 4 дни ми трясна турбото и предполагам, че прословутия привод е воновен понеже ми светна лампата за нивото на маслото. И ако е възможно някой да обясни каква е връзката на този привод с датчика за нивото на маслото?
  10. Здравейте колеги понеже не намерих тема реших да пуска такава понеже забелязвам, че с RNS E сме много колеги и много от тях се интересуват от темата ( включително и аз ) възможно ли е да се постави ТВ тунер в А4 или друг модел който е със навигация RNS E и по какъв начин ? Също така ме интересува дали някой може да направи или да знае къде се продава такъв кабел като на снимката.
  11. колеги да попитам а за RNS E на А4 2005 година възможно ли е да се постави цифров тунер и каквъв модел трябва да е ако е възможно? Понеже и аз немога да подкарвам видео файлове а имам и проблем с changer-a ( не работи само свети примигват копчетата и немога да поставя диск в него )
  12. естествено, че е по-лесно, но все пак искам да си работи а как точно си го сложи това приспособление може ли да обясниш?
  13. имам същия проблем само, че при мен не ми чете ДВД а също така в дейджера немога да сложа нищо само свети примигват копчетата и немога да разбера какво става..
×
×
  • Create New...