Jump to content

Михалев

Members
  • Мнения

    79
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Михалев

  1. Михалев

    Подмяна на RNS-D

    Амм аз хубаво да ги видя но сега не е при мен А3 😁
  2. Михалев

    Подмяна на RNS-D

    Хм къде имаш в предвид че ще се пили тогава можеш ли да качиш снимка да видя
  3. Михалев

    Подмяна на RNS-D

    Може, да сваля тази Андроида от А4 да пробвам дали ще пасне и какво ще е нужно да се пили и напасва. Но сега гледам че почти всички са слагали панел отстрани... Ся пък изглежда малка мултимедията 😁 някакви идей? Сега намерих RNS D което е за А4 б6/7 и за А6 C5 от 2000 до 2005. Моята А4 б7 е 2005 и мултимедията падна перфектно, следователно трябва да са с идентични размери и да пасне и на А3 8l понеже ме съмнява да правят мултимедията с различни размери за различните модели, а и на снимки са еднакви...
  4. Михалев

    Подмяна на RNS-D

    Ще погледна но сравнени двете RNS-E и D май са еднакви поне на снимки 😁
  5. Михалев

    Подмяна на RNS-D

    Лично съм си сменял мултимедията на А4 Б7 (беше с RNS-E) сега е с Андроид така, и до колкото виждам са еднакви като размери, дали няма да пасне и в А3 8l?
  6. Здравейте, ако може някой да ме насочи към алтернативна мултимедия с андроид, която да мога да сложа на Ауди С3 8l 2002 год. Колата в момента е с RNS-D. Благодаря предварително!
  7. Принципно идеята е точно така както го каза и така ще се действа май накрая моя майстор ще се окаже прав..''прекалено много я глезиш, карай, обслужвай навреме и се кефи на живота, стига си кичил стига с тоя ЪП. ''
  8. ОБлагодаря колега. Аз 200к ги под минах с малко, но ето че охлювчето замина. Ако може да дадеш съвет ти и колегите какво да правя охлюва ще се прави ако подлежи или ще сме сменя с нов, но относно прословутия привод какво да правя да сменя само него или направо голямата операция с подмяната на принципна на помпата?
  9. колега след като го предправи с това какво стана, че преди 4 дни ми трясна турбото и предполагам, че прословутия привод е воновен понеже ми светна лампата за нивото на маслото. И ако е възможно някой да обясни каква е връзката на този привод с датчика за нивото на маслото?
  10. Здравейте колеги понеже не намерих тема реших да пуска такава понеже забелязвам, че с RNS E сме много колеги и много от тях се интересуват от темата ( включително и аз ) възможно ли е да се постави ТВ тунер в А4 или друг модел който е със навигация RNS E и по какъв начин ? Също така ме интересува дали някой може да направи или да знае къде се продава такъв кабел като на снимката.
  11. колеги да попитам а за RNS E на А4 2005 година възможно ли е да се постави цифров тунер и каквъв модел трябва да е ако е възможно? Понеже и аз немога да подкарвам видео файлове а имам и проблем с changer-a ( не работи само свети примигват копчетата и немога да поставя диск в него )
  12. естествено, че е по-лесно, но все пак искам да си работи а как точно си го сложи това приспособление може ли да обясниш?
  13. имам същия проблем само, че при мен не ми чете ДВД а също така в дейджера немога да сложа нищо само свети примигват копчетата и немога да разбера какво става..
  14. Здравейте колеги имам проблем с changer-a немога нито да сложа диск вътре нито да извадя ако евентуално има такъв вътре когато отворя жабката копчетата се редуват и си светят обаче натискам да Eject иииии НИЩО после LOAD иии пак НИЩО някаква идея от какво може да е ако някой се е сблъсквал или някакви идеи да ми дадете. Другото което искам да попитам някой слагал ли си е USB изход и как става ? ПС : От Нова Загора съм и не е проблем да дойда в влизките градове при колега който може да помогне!
  15. Михалев

    Проблем с RNS-E

    Колега от къде взе почистващия диск? Защото и при мен го има този проблем, че немога да подкарам навигационното DVD. Точно определен ли трябва да бъде почистващия ?
  16. Благодаря ви много за изчерпателните отговори колеги ще кача снимка когато е готова Благодаря голега мисля, че този варият е за моя случай
  17. Здравейте интересува ме как се монтира подлакътник на А4 б6/б7 2005 година ако някой може да обясни по изчерпателно или със снимки ще съм благодарен много П.С. Намерих други теми по въпроса, но от тях не става ясно как точно е направено понеже снимките не се показват а обяснението е доста скромно
  18. Ще се постарая днеска да опитам да го погледна и ще пиша пак за резултати
  19. Сега точно я закачихме и изписва грешка слабо натоварване до плюс и/или проблем с контролен модул И човека ми препоръча ел. техник да я погледне вече и да проследи връзките дали са правилни .. ААко някой знае бушона кой номер е моля да помогне колата е А4 2005 год. 2.0 140 коня
  20. проблема може би на половина е решен установи се,че крушките са здрави и светят, но до самата букса в която се свързват няма ток... някой, някакви идей?
  21. крушките са здрави, но не мога да си обясня защо не светят за първи път се занимавам с модела и още съм като ударен с мокър парцал ... Цитиране на предходно мнение!
  22. Милчев бронята е сваляна при обслужването и това е ясно за този модел... но аз сега сефте се сблъсквам с този модел до сега бях на А3 ... и сега докато привикна към този.. Pav3l къде точно се намира тази букса можеш ли да ми кажеш ? Иначе фарове всичко работи само халогенните фарове дават грешка и двата ...
  23. Здравейте колеги имам следния казус преди седмица купих а4 б7 2.0 140 коня 2005 год., но халогенните ми фарове нещо не светят като дам на контакт си дава грешката в ляв и десен, някой може ли да ми каже от какво може да бъде този проблем, а също така и как да ги сваля за да ги поправя
×
×
  • Create New...