Jump to content

teac

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от teac

  1. Ето това са точните ключета: http://olx.bg/ad/mikroklyuche-za-vrati-bravi-bagazhnik-vw-audi-skoda-seat-vag-mikro-ID4XXCA.html Не изглеждат като оригиналните но вършат даже по-добра работа от тях. Не махайте металното лостче, то предпазва пъпката от износване. Слагал съм ги много пъти, до сега не съм имал проблеми.
  2. Колега сигурен ли си?! Аз си мисля че стават. Ти за кои ключета говориш? Имаш ли нещо снимка? Кое им е "коренно различното"? Да може да изглеждат по различно (без кабели, малко по-малки габаритни размери...), но всички функционални разбери са същите.
  3. Виж това дали ще ти свърши работа: http://www.briskoda.net/forums/topic/222287-how-to-octavia-1-replacing-door-latch-microswitch/ А това е май точно за А3: http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php?112069-Lock-microswitch-problem-Door-open-signal-failure-Car-may-lock-you-out-May-affect-other-VAG-vehicles
  4. Пуснах темата тук, за да мога да помогна на повече Колеги, защото това е сериен проблем. Наистина, лично на А4 Б5 не съм пробвал, но за А4 Б6, ТТ и А6 след 1999г. със сигурнос става. За да не стават грешки, прилагам снимка на бравата за която стават. Въпросното клюе е това кото е свързано с червения и синия проводници. Ето и размерите на ключето, ако все пак някой реши да пробва да ремонтира този блок за А4 Б5. Размерите са в мм. Извинявам се ако съм подвел някои Колеги!
  5. Интересно как установи размера по снимката? А и явно не четеш внимателно! Ти видя ли за какво са тези ключета изобщо?! По отношение на цената, не съм те вързал да купуваш. Ако искаш си купи цяла брава за 200лв.
  6. Здравей Колега, монтажа e много лесен. Най-сложната част е свалянето на бравата. Но ако имаш някакви стари за ремонт, вече свалени, пратиги ще ги оправим.
  7. Здравейте Колеги, предлагам прословутите микроключета за бравите на вратите на Ауди А3,А4, А6 Голф 4, Пасат Б5 и Б5.5, както и за Шкода, Сеат и други модели на VAG с подобни брави. Ключетата пасват на 100%, без никакви преправяния. Влаго и прахозащитени са по стандарт IP67. За монтажа им, единствено Ви е необходим поялник! За закрепване се стапят пластмасовите пинчета. Забележка: бутоните са различни за лява и дясна врата!!! Цена за един брой 7лв. Колеги, имам вариант също и за багажник, за варианта с плъзгач. Тествано е на Голф 4 Комби и със сигурност става. Предполагам ще стане и на другите модели от ВАГ с такивам механизми за багажника. Варианта които предлагам не е 100% алтернатива (както горното ключе), но много лесно се монтира и най-накрая сте се отървали от досадните плъзгачи. Монтирането става много лесно само с два винта. Варианта, който аз предлагам е дори с използване на оригиналната букса. Малко снимки: Всички снимки от процеса на работата, могат да се видят тук: http://teac.snimka.bg/automobiles/vw-golf4-variant-trunck.728782.29613014 Цената на това микре е 8лв. Оказа се също, че бутончетата за вратите, също стават и за багажника, на вариантите които са с микре (показано е на снимката по-долу). При този вариант трябва единствено да се смени лостчето на ключето, с това което е било на старото и да се изрежат пластмасовите закрепващи пинове. От София съм. Работя с еконт. За София, мога да осигуря доставка на адрес срещу 2лв. Може и среща с мен на удобно за двете страни място. За контакти: Владо ЛС,тел. 0898424179 или маил: teac@mail.bg
×
×
  • Create New...