Jump to content

trobarius

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от trobarius

  1. Здравей колега, случайно да ти се намира "стъпков мотор" за Б3 механична инжекция 1.8 номера е 0280140164 с два извода е само? Мисля че тази е такава?
  2. Здравей колега, случайно да ти се намира "стъпков мотор" за Б3 механична инжекция 1.8 номера е 0280140164 с два извода е само?
  3. Здравейте колеги, Имам странен проблем. Колата е 80 - В3 - 90 година, мотора е JN пълна механична инжекция система K-Jetronic. Какво се случва: Колата гасне спонтанно без значение в какъв режим на работа, просто като работи угасва. След това отново като завъртя и веднага си пали и си работи. Но това гаснене е доста често. Дайте съвети какво може да е? Може би губи ток?!? Няма никакво хълцане, лопане тракане, всичко е идеално относно обороти мощност и вървене, просто в един момент решава и гасне... Реле за бензиновата помпа?!? Приемам идеи и коментари всякакви!!!
  4. Здравейте колеги, и аз имам същия проблем, при мен датчика работи на 50 % от 6 те възможни както е по каталог.... моя има връска само с 2... та и аз трябва да го сменям и какво ми казаха в магазина на Бош 219 лв. но го нямаме в наличност, със заявка е и ще трябва да почакате 1-2 дена ако го има в склада на Бош в София, ако не около 20 дни да дойде от Германия. Ако го бързам може да го пратят по DHL ама расходите за моя сметка. Иначе номера му е 0280130219.... Като го сменя ще кажа кво е станало.
  5. Благодаря колега, имаки предвид даните, изобщо 50% от дачика не функционира. Да така е 220 лв искат Ауто плюса. За JN Мотор.. понеже моя е такъв. Сега се чудя дали да го вземам нов или да търся по моргите и дали изобщо ще са надежни от там. Но явно е отнего... ниски обороти след като запаля при студен двигател, първата 1 минута... докато вдигне 80 градуса. Сега даже в жегите не се усеща, но като захладнее толкова падат че двигателя се тресе.... Благодаря за инфото. А на другия колега и на него успех със смяната. Аз като го сменя ще пиша как санещата.
  6. Здравейте, Имам нужда от подробна информация за един датчик на бош. Номера му е 0280130219 Termo time switch. Интересуват ме параметрите които трябва да дава при определена температура. Защото имам чуството че не работи, а не успях да намеря описание за него. Двигателя на Които е JN система КА-Жетроник. Ако някой има инфо ще съм му благодарен!
  7. Благодаря колега! Бях забравил да спомена за съчмичкъта! Тя е много важна!
  8. Здравейте колеги! Ето малко инфо за подмяна на крушката на регулатора на фаровете. Понеже моята бе изгоряла, за да я смените: 1. Извъдете "бутона" като с тънка плоска отверка леко я пъхнете в горната част между бутона и панела и после в долната като същевременно го издърпвате напред. 2. Извадете го докато малко се покаже купунга със кабелите и откачете купунга. 3. Махнете капачето на бутона. Би трябвало да изглежда така! 4.Извадете черния капак, като го изтеглите напред и освобождавате щифтовете. 5. Изтеглете внимателно малкия черен фиксатор на потенциометъра. 6. Махнете и светловода (червената прозрачна пласмаса) като леко и изтъркате ръбчетата под платката така че да се освободи. Правете това внимателно за да не счупите платката! 7. Махнете ипотенциометъра. 8. Сега спокойно можете с поялик да разпойте малката крушка. 9. Запоете новата. Сглобяването е по същия начин, в обратен ред. При поставянето на светловода за да не счупите платкта опрете върху твърда повърхност целия бутон и натеснете с длан светловода докато влезе плътно! Такава резервна крушка не може да бъдезакупена от магазините за авто части или аксесуари. Можете да я намерите във всеки един магазин за електрони компуненти! Ще свети така! Пиятно наслаждение!
  9. trobarius

    Линкове за AUDI

    Здравейте Колеги, Ето линк на новата ауди телевизия. За фсички фенове имащи свбодно време! http://tv.audi.com/
×
×
  • Create New...