Jump to content

velkov89

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

velkov89's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, отскоро съм собсвтеник на а8 д3 и не съм много запознат с модела затова ще помоля да ме извините ако съм задал някой тъп въпрос. Колата е 2004та година. Проблема е с фаровете късите светлини светят много на високо, а дългите бият направо на 3-4 етаж на сградите, иначе лупите режат идеално, ляв и десен си светят еднакво на едно ниво. Въпроса ми е как да сваля фаровете да светят по надолу, видях че по таблото няма бутон за нагоре надолу, механично има ли начин ?
  2. Цитиране на предходен пост! искам да стане като оригиналното , не да слагам някакъв измислен дисплей от термометър.
  3. Здравейте колеги.Имам ауди а3 8л 1999г. което е с такова табло - http://img01.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/34237635_1_800x600.jpg . На моето табло нямам датчик за външната температура.Отворих таблото(километража) за да проверя дали има изобщо дисплей и да не работи,но се оказа ,че изобщо нямам дисплей за външната температура.На предната броня имам датчик за температурата , но на таблото няма дисплей. Та въпроса е , някой изпадал ли е в същата ситуация и ако може да сподели дали изобщо е възможно да си намеря от някаде такъв дисплей и да го монтирам там.Как се свързва и т.н. Благодаря предварително
  4. Здравейте колеги ! Търся капачки за джантите от ауди TT Ето линк с капачките към джантите - http://prikachi.com/images.php?images/597/7155597l.jpg тел - 0897 603344 или на ЛС тук.
  5. актуална ли е обявата все още ?
  6. Колата е 110hp и е със чип(140-150hp). В отлично състояние. Няма шумове и проблеми както пo двигателя така и по окачването. Изключително подържан автомобил. Има модул comfort(при закл. /откл. на колата огледалата за прибират/отварят и стъклата се вдигат). По салона няма протрито нито скъсано. Сменени са накладки и дискове и е презареден климатроника. С нов съединител(сменен преди 3000 км.),претапициран таван .Спортно окачване - сменени предни и задни амортисьори Bilstein + спортни пружини Eibach. Зимни гуми Matador - 195/65 на 70%, с резервна гума. Разход градско 6.5-7л. /100км , разход извън градско 5-5.5л. /100км. На 01/2014(преди 1200 км) са сменени масло Motul 6100 , въздужен филтър , маслен филтър и горифен филтър. За други въпроси на посочения телефон. Видео на колата : Цена :4599 тел. 0897 603344
  7. Цитиране на предходен пост! Сложих цялото огледало с механизма от работещо на друга А3-ка , но отново не работеше.Свалихме моето огледало цялото от основата с машинката и го сложихме на друга а3-ка и огледалото ми работеше нормално.Нарочно разменихме и компресора който е в багажника и отново без резултат...
  8. Това е грешката която ми беше излязла
  9. Закарах я на диагностика и имаше една грешка на централното заключване.2 пъти я чистиха и на втория път се изчисти.след това пусаха диагностиката на ново и грешката я нямаше вече , но проблема с огледалата остана.
  10. Според мен прави късо някаде , но незнам къде го проверя това....
  11. Цитиране на предходен пост! Интересното при мен е : "Сменихме огледалото (цялото с механизма,понеже имахме подозрения ,че може да е превъртял някой зъб на машинката) - без резултат."
  12. Здравейте.Имам следния проблем с прибирането на страничните огледала : -Имам модул , когато заключа колата от дистанционото огледалата се прибират , а стъклата се вдигат(ако са отворени).Съответно при отключване на колата огледалата се отварят. Проблема ми е ,че от както бяха замръзнали стъклата в големия студ, не можаха изобщо да се отворят.След което аз ги отворих ръчно и карах така известно време.В момента когато отключа колата огледата се отварят до половината и пак се затварят сами.Копчето ми което е вътре в купето за отваряне/прибиране на огледалата ,когато го натисна да се отвори не реагира по никакъв начин,единствено мога да ги отворя от дистанционото и те се отварят до половина и пак се затварят.Мой приятел има същото ауди при което това нещо работи. Сменихме копчето вътре в купето за отваряне/затваряне на огледалата - без резултат. Сменихме огледалото (цялото с механизма,понеже имахме подозрения ,че може да е превъртял някой зъб на машинката) - без резултат. Сменихме компресора който е в лявата кора в багажника за централното закл. и прибирането на огледалата - без резултат. Проверихме всички бушони - наред са. Незнам вече къде да търся проблема.Някой имал ли е подобен проблем или може ли да си каже мнението относно това. От гр.Варна съм , ако знаете някой майстор тук,да сподели.Благодаря. колата е Audi A3 8L - 1999 г.
×
×
  • Create New...