Jump to content

borgbg

Members
  • Мнения

    195
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно borgbg

  • Рожден ден 21.04.1984

Друго

  • Kaра
    2.0Т Quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Varna

Последни посетители

920 профилни разглеждания

borgbg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, Марто... ако си с бюджет около 10 000лв, то по-добре гледай за 1.8Т, и не рискувай с 2.0Т за такива пари. Точно тази горе е за голямото обслужване на 180 000км, ако много ти харесва и се стигне до говорене те съветвам да питаш дали са сменяни ремък и водна помпа и кога, и вече от там нататък да си правиш сметката. И майката му е търпение и ходене по огледи с някой разбирко с кабел и лаптоп. Успех! На мен тази ми харесва, но на някой може да им идва скъпичка : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11462116728340312&slink=f004u6
  2. И аз да се включа, след 3 години с такъв мотор.... Много добър мотор, кеф ти динамика, кеф ти икономия.... всичко зависи от задкормилното устройство и до колко е читав мотора. Аз карам куатро и ръчка, само с 98+ и с леко каране, може и да падне до 7 (на темпомат разхода е по-висок), но реално Варна - София отива някъде около 8 - 8.5 литра. Градско във Варна около 10, за София може и до 12-13 да стигне, но това си зависи от много работи. Не се препоръчва такава кола за много градско каране. Маслото е ясно....доливаш, няма как :))
  3. За много години колеги! Днес, както си зареждам гориво и потеглям от бензиностанцията и ми светна знака за ръчната, обаче все едно е вдигната и през няколко секудни ми beep-ва warning "handbrake is applied" и така през определено време без да спира. Проверих спирачната течност, но всичко си беше наред. Дали може да е накладки, но пък не ми се вярва, още са на около 30 000км....иначе колата си върви, спира си, ръчната си държи, по нищо не се усеща проблем, само този warning ,че карам на ръчна.
  4. Вероятно кода е BWE.... иначе и на мен ми се струва доста занижен разхода на колегата, лично при мен за да падне под 8 на магистрала трябва да карам с 100-110 макс, а при нормално каране 130-150 си е над 8, дори и повече. А колкото до коментираната А3, на мен лично ми харесват джантите, но автомата ще създава ядове и отделно цената наистина е подозрително ниска....и все пак , ако търсих подобна бих я проверил покарал и така нататък... Успех!
  5. Само като прочетеш инфото на обявата и би трябвало много неща да ти станат ясни, след това като погледнеш снимките и накрая цената и лично аз повече не бих отворил тази обява, камо ли да ходя да я гледам на живо!
  6. Трябва да покараш и да си прецениш, но както казваш - караш по правилата и ограниченията, тогава едва ли ще ти дойде много слаб. 3.0TDI с ръчни скорости върви доста добре, дори и за фен на бензина като мен, но подръжката е доста тежка, а и разхода също не е малък. Друг е въпроса ,че по-малките дизели са доста голи като оборудване, ако има вариант бюджета да расте с времето ще е най-добре, тъкмо и B8 ще падат , а може и точно твоята кола да се появи )
  7. Другия вариант е 1.9TDI на B7 или направо да скочиш на B8 , ако е възможно ) Успех!
  8. Колега, аз съм от Варна...точно тази я гледам отдавна да се продава, първо беше някъде около 20 000лв...сега гледам е паднала, и на мен много ми е интересно как се държи на газ, бих я погледнал понеже имам същата и ще си направя някои изводи, драсни на лично, ако си сериозен и убеден в намеренията си , може да уговорим някой оглед, иначе не съм я срещал из града.... Цитиране на предходно мнение!
  9. Братле, за 12 000лв не ти остава друго освен да търсиш 2.0Т на предно или 1.8ТQ, щом държиш да е седан и B7, дори и този DTM за 5 евра ще ти стъпи повече, и няма да е лошо да покараш някой авант, ако не си карал, може пък да ти хареса И в крайна сметка не се вижда никой да е ходил до Ловеч да гледа тая СПЕШНАТА за 9 500лв - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11427910182387181&slink=9n0olu ....и как беше огледа днес, викаш късмет нямало...
  10. Тази черната на Sayer ми се вижда най-добра оферта, все пак след 180К км е направено голямото обслужване и има нови летни гуми което си струва пари....а колкото до маслото - разхода при всеки е различен, а за моя мога да кажа , че за 20К км и две смени съм купил две туби по 5 литра(доливам по половин литър)
  11. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11427910182387181&slink=9m67l5 за тази скоро имаше тема, доста добре изглежда, и цената и продължава да пада.....дали все още никой не я е гледал?!?
  12. Извинявам се колега, изказах се неподготвен....просто нещо ми изкочи,че е коментирано и по инерция, иначе ми харесва и мисля че си струва парите. Успех!
  13. ...точно пък горенето на масло е нищо работа с която се свиква и толкова (30лв отгоре) , а да не говорим за предимствата на този мотор, но хайде няма да говорим....всеки ценител или запознат знае,че по-удачен избор за B7 от 2.0Т няма.... но тук филма е друг....търси се Audi за ЖЕНА до 13 000лв за къси разстояния в трафик и за спокойно извънградско.
  14. До 13 000лв най-добре търси някое запазено 1.9TDI ....проблема е обаче,че са си рядкост при B7, няма да е лошо и А3 от същите години да гледаш. А конкретните обяви стоят от поне половин година и само им пада цената и пак си стоят....бегло се сещам за седана 2.0Т, че бил некадърно пребоядисан и все пак, ако имаш някой който разбира е хубаво да се погледне. (с два комплекта гуми е + резервна предна броня)
  15. Аз бих се спрял на сивата 1.8Т ....а колкото до разхода - за такъв клас коли, според мен трябва да се гледа магистралния или извънградско, грехота е да се кара само градско и после да се оплакваме,че разбираш ли под 12/100 нямало падане.... лично мнение! ...и Успех!!!
×
×
  • Create New...