Jump to content

Dimitar11

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    q7

Dimitar11's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за отговора!Сега ще го сменям на 18к км ,пак с такова масло го карах и не е горило и всичко беше наред ,но следващият път ще си спазя на 15к ,така че може и да не сменям горивен филтър като че ли този път.
  2. Здравейте, купих си Кастрол 5в 30 Longlife 3 от препоръчан немски риселър в ибей от форума.Ако някой разбира може ли само да потвърди дали срокът му на годност е ок преди да го налея в колата ,че нямам никаква компетентност в областа :Д. Благодаря предварително!
  3. Пазарджик и щял да идва човек от София.Ще ми махат и вихровите клапи да не ги засичало повече(нещо такова,че съм от неуките в тази област) и ме питаха дали го искам и това като ъпгреид за допълнително доплащане. Но да речем ,че разпитам и се прави както трябва заслужава ли си като цяло тази операцийка,че да реша дали да е оставям за още 1 ден или да казвам да е стягат ,че и правех други работи. Скоро е купих и смених сега термостат ,казват че двигателя е перфектен и затова се чудя дали да не е оставя така и просто да оставя да ми свети чек лампата докато ми останат по излишни пари за да сменя клапите. p.s. за разхода какво ще кажете възможно ли е да падне при тези условия или това е фантастика?
  4. Предлагат ми да тунинговат(някакъв чип-не разбирам) Q7 3.0TDI 2007 от 230 на 280коня и ги питах дали това ще вдигне разхода ми.Най-голямото ми учудване е ,че ми казаха точно обратното,би трябвало да го намали дори с малко ??? И ако е вярно това с горивото и го направя това ще се отрази ли на бъдещата експлоатация на автомобила по негативен начин(повече проблеми с мотора,турбо и т.н). Благодаря предварително
  5. Dimitar11

    Q7 check лампа

    Предлагат ми да и сложит чип ли (не разбирам много) и колата да стане на 280коня.Като ми казват ,че ако е карам нормално това ще ми свали дори и от разхода.Вярно ли е това?
  6. Dimitar11

    Q7 check лампа

    Предполагам няма да напускаш страната с тази кола ??? Какъв ще е проблема Благодаря за коментарите ,вчера се прибрах от път и днес е карах на ремонт защото ще сменям термостат(казаха ми много приятна цена и го поръчахме (дано нещо да не е объркано,че 58лв ми се струва като подарък ).оказа се ,че само тези клапи са проблем ,но имало някакъв ремонтен комплект и ще опитат да ги оправят ,ако не ще го мисля. Остава след това да сменя маслото на скоростите и диференциала ,но утре ще попитам какво ще ми излезе.
  7. Dimitar11

    Q7 check лампа

    Здравейте, вчера си капарирах q7 3.0TDI 2007 като check лампата светеше(оранжево моторче) и ходихме на диагностика за ходова част и диагностика като ми казаха някакво разреждане и го изчистиха.Днес си е платих и тръгвам да си ходя с колата и пак светва това.Накарах ги отново да погледнем в техен сервиз ,казаха ми нямало проблем (някакав сервомотор за вихрови клапи бил развален-бил само за екологията и без проблем мога да си карам ,както и ако отида в Ауди те щели да го адаптират ??? и да изчезне).Ще я закарам в ауди ,но няма да съм в БГ следващите 2 седмици.Има ли смисъл да го мисля и ок ли е да се кара така докато се оправи? Благодаря предватително Поздрави Димитър p.s. Ще ми се наложат и зимни гуми .Кои размер препорачвате 235/60R18/RF 107H 235/60R18/RF 107H или 255/55R18/RF 109H 255/55R18/RF 109H от 18ките за да е по стабилна.
×
×
  • Create New...