Jump to content

зеФс

Members
  • Мнения

    3494
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно зеФс

  • Рожден ден 26.01.1975

Друго

  • Kaра
    1.2 TDI

Контакти

  • Website URL
    http://dagoeva.com
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    на София
  • Интереси
    безинтересен съм

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

зеФс's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. зеФс

    S8 4.2 32в не пали

    Бубсъна имаше същия проблем и го реши със смяната на някакъв датчик някъде над едната полуоска. Питайте го него.
  2. зеФс

    A8 4.2 Quattro D2 Климатик

    Ти си добре... при мен като пусна вентилатора и духа. Натискам копчето екон за да включа компресора и затваря клапите, при което вентилаторът духа, та се къса, а в купето не влиза и супена лъжица въздух през духалките. Ще посещавам скоро Спас да си взема друго управление....
  3. Има едни въздуховоди в краката, които се изваждат и в началото на въздуховода, там от където е измъкнат се вижда клапа. Даже, ако не е затворена, стърчи напред и не можеш да махнеш тръбата. Вероятно се е преебала, но винаги съм бил фен да се пробва с друго управление. Вземаш от някой приятел с А8, слагаш го, пробваш и ако пак не духа, тогава остава клапата. Ако не знаеш как да смениш моторчето, поне винаги може да я изтръгнеш псувайки и така вече ще духа в краката. Форевър.
  4. Абе не е така Бубса. Аз бих посочил сервиза на Жоро срещу Пирогов. Жоро - 0888607862 Колкото и да е "трудно" понякога комуникирането в този сервиз, това е мястото при някакви странни и шантави проблеми с Ауди. Очевидно системата от струйни помпи не работи. Колата е с 2 резервоара, а помпата е доста високо и щом ежекторите не работят и помпата остане на сухо, направо нагълтва въздух. За да не работят ежекторните дюзички, вероятно е разкачен маркуча за високо налягане, който подава бензин към тях. Друг вариант е помпата да не ляга добре в кафеза си. По-точно кафеза на помпата да не ляга добре към онази част, дето е потопена в резервоара и се с тягат една към друга с един болт 30 санта.
  5. Има реле за време. Не знам кое. Вероятно в краката на "пасажера".
  6. зеФс

    S8 D2 360 коня - разход

    Според мен за тези скорости, това е много висок разход. Аз така съм на 9.3
  7. Защо? Това за сефте го чувам. Градското е смъртоносно за автомобила.
  8. И аз вече стигам до същото убеждение. Ако ти дреме за мотора, след 7К се ориентираш към скорошна смяна.
  9. До полуоската е. Една тапа за шестограм при дясното вътрешно каре.
  10. зеФс

    Климатроник S8 2001 г

    Благодаря за предложението. Просто за сега не ми се занимава. Колата трябва да има някакви бъгове, щото ако оправя текущите, веднага ще излезнат други. Това е нещо, като съдба.
  11. зеФс

    Климатроник S8 2001 г

    Аз си мислех, че просто сменяш блока. Добре, че и броните не са кодирани, та мога да ги сменям сам, като ме дерне някой.
  12. зеФс

    Климатроник S8 2001 г

    Що не покараш с друг климатроник? При мен прави един номер, като пусна климатика и спира да духа. Вентилатора бучи, но клапите се затварят. Изключвам ЕКОНа - почва да духа и тк.ака докато изключа вентилатора на включен компресор. Като пусна после и духа студ. Явно се бъгват с времето и мисля да го разменя с друг и да пробвам.
  13. зеФс

    Ауди с8 2000г ABS-ESP

    Или прибоксува или ти мърдат кормилните накрайници в тампоните на реглажните шпилки. Ако разбирам правилно какво ти светка.
  14. зеФс

    Ауди с8 2000г.

    Това ми го е показвало, като закачих друг блок за ESP-то и всичко се бъгна. После го кодираха и изчезна. Принципно означава проблем със спирачната система. Трябва да се прочете грешката. Може и да показва дефект в ABS или липса на спирачна течност.
  15. зеФс

    Ауди А8 1999г - навигация

    Абе правят го, ама трябва да намериш някой, който знае как. Лепяли се некви антени по прозорците, после климатика не работил та за незнам си кви стотици левове, някой му слагал някаква платка, та да тръгне, пък нещо друго не ставало... аз имах като твоята и мислех да си подаря една неработеща навигация, и накрая си взех фейслифтово Ауди. Навигацията не бачка в Бг, сега и телевизията ще спрат, остана шареното радио...
×
×
  • Create New...