Jump to content

Hristo_zahov

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Hristo_zahov

  • Рожден ден 30.12.1978

Друго

  • Kaра
    A4 B6 2.0 16v

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

573 профилни разглеждания

Hristo_zahov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, загледал съм се в едно Ауди C7 2013-та година 2.0 TFSI 211 к.с. внос от Канада и намерих доста неща за него, но не намерих с какъв код е двигателя. Може ли малко помощ с данни за автомобила. Номера на рамата е WAUFFCFC9DN012228. Какъв код е двигателя? Какво трябва да гледам - нещо по-специфично трябва ли да гледам? Благодаря предварително!
  2. Hristo_zahov

    Комфорт модул

    Здравейте, Миналата седмица закарах колата при Тихомир. След диагностика той препоръча ремонт на алтернатора, който не произвеждал необходимия ток и имало недостиг. След оправянето на алтернатора проблема продължи, но като допълнение Тишо намери скъсан кабел в левите врати. След оправянето им за момента всичко е ОК. Минал съм към 300 км и нямам абсолютно никакви проблеми. Благодаря на Тишо за бързата и за момента добра работа! За момента той единствен успя да локализира и отстрани проблема.
  3. Hristo_zahov

    Комфорт модул

    Колеги, само на моята ли кола се чупи електрониката!?!?! Хайде помогнете малко, като кажете къде да я водя за преглед. Благодаря!
  4. Hristo_zahov

    Комфорт модул

    Колеги, предложете сервиз, където да я закарам.....
  5. Здравейте, моля препоръчайте сервиз за диагностика на електрониката. Имам съмнения в комфорт модул - от време на време тоците изчезват за 1-2 секунди и се възстановява. Като ефект имаме - подсветката на таблото изгасва, климатроника спира, чистачките, фаровете спират, ел. стъклата блокират. Много е дразнещо, а незная къде да отида. PLS HELP!
  6. Цитиране на предходен пост! Благодаря за отговорите, явно съм пропуснал тези теми, но остава въпроса за електрониката. Случвало ли се е на някой от вас подобно нещо?
  7. Здравейте, от известно време имам два проблема с колата на жената (Audi A4 B6 2.0 - 2001), които почнаха да ме дразнят и е време да провя,но ви моля за съвет и сервиз, където да я закарам: Първия проблем е, че маслото изчезва и то в доста големи количества 200-300 гр на 1000 км. Колата не пуши, върви нормално, харчи малко, но маслото изчезва. Под колата не се появяват капки. Но вчера пътувах с нея и след спускането на едно дефиле (доста време на моторна спирачка) се появиха облаци пушек, които постепенно изчезнаха и отново всичко беше нормално. Направо се уплаших и мислех че ще сме до там . Дайте съвет къде да я водя да я погледнат. Втория проблем е с електрониката, може би по-точно тоците. От време на време по време на движение изгасва климатроника, и подсветката на арматурното табло. По това време съм забелязал спиране на чистачките и дългите светлини. Иначе колата си върви и няма проблем, дори и по време на гасненето. Преди време на колата е слаган модул за дневни светлини. Може ли при тази процедура да са прецакали нещо? Дайте идея за добър майстор по тоците. Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Create New...