Jump to content

unufri

Members
  • Мнения

    73
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Персонална информация

  • Локация
    Sofiq

unufri's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Абсолютно вярно си показва компютърът. При спускане и на скорост, разхода е 0.0. В този случай, не се подава никакво гориво към двигателя. Став дума само за пълни инжекциони.
  2. Някой може ли да ми каже по-подробно как се сваля превключвателя за степените на вентилатора. Аз стигнах до тук. Извадих врътките на трите ключа. Отвих двата болта и свалих капачето. След това в четирите края отвих четирите болта. Свалих касетофона и запецнах до тук. Нататък как се действа? И мен живо ме интересува как става от тук нататък - Моля ако някой знае да каже!!!
  3. Благодаря, че се отзовахте и ми отговорихте толкова бързо! Предполагам, че ако проблема е в резисторите които са на вентилатора, то тогава задължително ще трябва да се ходи на майстор - силно се надявам да е от ключа. Благодаря още веднъж!
  4. Преди няколко дни спряха да ми работят 1-ва и 2-ра сетепен на вентилатора - може ли някой да ми каже дали е изгоряло някое реле или проблема би могъл да бъде и в копчето(врътката)??? Също така като завъртя врътката до под 1-ва степен, не ми се затваря кллапата за рециркулация, въпреки, че самата тя си работи. Това ме навява ана мисълта, че е прецакана врътката - но това е само мое мнение. Моля ако някой е расрешавал подобен проблем да помага!!!!
  5. Аз мойте ги свалих със сила, качествени са и не се чупят - трябва да ги збуташ първо назад /или напред/ - не помня. После ги накисваш или в оцет, или правиш разтвор от някой препарат за почистване на канали и пак ги накисваш. Това е - после работят перефектно!
  6. Моят пък показва каквото си иска, което е равносилно като да не работи! Показанията му варират с разлики от 500 оборота/мин. Странна работа! Може ли някой да ми каже при 120км/ч. на какви обороти е? Двигателят ми е АВК 2.0 115кс.
  7. Много балагодаря за информацията - вече тотално се разубедих да слагам каквото и да е било в маслото. Вчера говорих с един мой приятел също на тази тема и той изрази мнение, че си заслужават единствено добавките в горивото - примерно за почестване на дюзите! Още веднъж балгодаря!
  8. Защо, какво може да ми стане на двигателя? Един приятел ми каза, че е гледал някаква класация в интернет /май руски сайт/, където тази добавка е поставена на първо място по ефективност, а пък УМ, е бил май на 3-то./на 2-ро и той не си спомняше - нещо като ftp било!?!/
  9. Някой използвал ли е тази добавка и има ли смисъл да се слага? http://www.xado.unacs.bg/
  10. Можете ли да ми кажете откъде мога да си купя УМ и каква му е цената?
×
×
  • Create New...