Jump to content

sharper

Members
  • Мнения

    169
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от sharper

  1. Направи си тест на клапите, ако е заседнала някоя цирка е голям, цялото табло на земята.
  2. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    Моята със запушен ЕГР и изгоряла свещ, на студено палене затрисаше доста. Сега не го прави.
  3. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    Аз лекичко да си попитам, на някои да му се намира AMI за продажба ?
  4. sharper

    Зимни гуми a6 2006

    Миналата зима така мъжката се хлъзнах с 4 нови Dunlop-a, добре че тотала беше събрана буца лед по банкета. Има ли лед, няма quattro. Моята винаги и тръгва гъза, като я намачкам.
  5. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    На някой да му се намира дигитален панел за климатроник, със управление през MMI и подгрев на седалки и също така kpematop-a беше писал, че след смяната набива някаква грешка, правили ли сте този ретрофит ?
  6. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    За свещите скоро и аз сменях на 4ти цилиндър, грешка na VCDS-a се появяваше когато си пойска. Правеше същото което си описал, сега се кротна.
  7. sharper

    Майстори в Пловдив?

    Чета тука, че иска да прави нещо и по мултитроника, за двигател може да идеш да питаш в Макс кар до Nicy car на асеновградско. Препоръчаха ми го от доста места, моето ауди беше там миналата седмица, за обслужване и някой дреболий, хората са много в час и правят предимно коли по - скъпи от нашите разпади.
  8. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    Свещ ? Притриса ли?
  9. sharper

    Майстори в Пловдив?

    До НАП в Кичука има един сервиз за автоматици. До колкото знам го държи арменец. С много хора съм говорил и казват, че няма аналог в околността и е много добър. Разпитай за него.
  10. Бая се по разчетох за тези масла, в крайна сметка стигнах до извода, че разликата между 5w30/505.00 и 5w30/507.00 според VAG e само сервизният интервал на смяна. Ако има някой по - грамотен да изкаже мнение за стандартизацията и разликите, ще съм благодарен.
  11. Нови, този модел го има по магазините и не е много пари за комплекта.
  12. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    На стенд беше, да хвърля цяла предница, малко ми се струва излишно на този етап, преди да се е разтропала и като се кълнат сумати майстори, че е здрава.
  13. Ето една интересна схема, излиза, че ако колата няма DPF и е дизел може да се кара със 505.01 и 507.00 няма съществена разлика
  14. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    При навит волан и неравности, само със ниска скорост.
  15. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    От повече от година си поскърцва, не се е разтропала. Ще им кажа да видят накрайниците да ги смажат.
  16. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    Не е първият, във всички сервизи му се пулят.
  17. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    Преди време бях писал за въпросното скърцане, при завой с бавна скорост и някакви неравности.. отивам да взимам колата от сервиз, и от този се кълнат, че предницата и е перфектна и буквално като нова, няма ни стабилизираща щанга, ни тампон, ни шарнир за смяна. Други идей ? Коментарът в сервиза беше, че "А6 и А8-ците така си скърцали..."
  18. Без DPF съм за мой късмет. Каква е разликата м/у 5х30 и 5х40 ?
  19. Актуални контакти и местоположение ?
  20. Малко тъп въпрос, понеже ми дойде и на мен ред сменям масло, предполагам това е подходящия вариант за BMK двигателя. До колкото знам двигателя хваща 8-9л масло така че две туби по 5 биха ми свършили работа. http://cardepo.net/index.php?route=product/product&path=111_72&product_id=150 П.С. Звънях вчера в Порше Пловдив, заявиха ми ценичка за масло + маслен филтър и смяна 660 лв
  21. NJK Iridium+ карах старата бензинка и съм много доволен
  22. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    Печката работи стандартно 15мин при мен, от дистанционното. Купето е топло, определено има разлика в старта на двигателя, при мен пуска и подгрева на седалките. Имаше някъде спорове навремето, че същото работи и като охлаждане. Лятото съм го пробвал, когато температурата е над 5 градуса вместо пламък се появява вентилаторче и колата се обдухва с въздух от вън, но не пуска компресора на климатроника, нито пали печката.
  23. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    Все си мисля, че щяха да видят ако беше нещо такова, но ще я карам пак за обстоен преглед и на тампоните на амортисьора и на шарнири, и щангите.
  24. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    Някой да има идея, при бавно движение и завой се чува едно като изскърцване отпред и в дясно, което е доста силно. Това го правеше преди като маневрирах, последните дни го чух и при бавно завиване с някакви неравности. Цялата кола, като окачване и т.н. е перфектна, и ако има значение се случва като застудее, лятото го няма.
  25. sharper

    Въпроси за А6 (4F)

    На някой да му се е случвало да му се запоти фара ? Че от близо месец като паднаха температурите ми се случва с единия. Миналата зима го нямах този проблем.
×
×
  • Create New...