Jump to content

ALL Red

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ALL Red

  • Рожден ден 8.08.1994

Друго

  • Kaра
    A4 B5

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Благоевград

ALL Red's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. колеги нищо ли не излезе за климатроника със 74 канала?
  2. Колеги имам доста голям проблем с това, когато карам с над 60 и мина през дупка или нещо друго го усещам най-добре това втрисане на купето все едно колата се подхлъзва и губя контрол (само задницата прави така) след това се стабилизира . Сигурен съм че го прави и когато карам и по-бавно, но като карам с над 100 направо имам чувството че ще се обърна... някой да е имал такъв проблем и да знае как да го разреша ? Колата е Ауди а4(б5) 1.8 1996г.
  3. За да стигна до клапите, нужно ли е да свалям цялото табло?
  4. Издухах дунапрените, но не виждам промяна.
  5. Колеги, имам малък проблем с диспелите на климатроника и по-точно не свети изобщо. Четох че може да е от изгорели крушки, та въпроса ми е как да стигна до тези крушки за да ги сменя и какви точно трябва да купя ?
  6. Ами как да ти кажа, смених термостата и парното ми духа топло просто от дяснтата страна е по-силно от лявата. @Shubert - да, забелязах че дунапрена седи зад решетките на парченца.
  7. Смених термостата, парното започна да духа топло, но от дясната страна духа по-силно от лявата...
  8. Понеже имам колата от скоро и не съм я разучил, можете ли да ми кажете къде точно се намира термостата?
  9. Здравейте, наскоро се сдобих и аз с Ауди А4 (B5), но имам лек проблем с парното. Колата трудно загрява повече от 70-75 градуса в покой, тръгна ли някъде дори пада на 60 и си мислех че проблема е в това че не загрява достатъчно. Направих един експеримент и сложих отпред на радиатора картон, покарах малко докато дигне 90 градуса и пуснах парното, но разликата беше минимална и топлия въздух ми го изкарва само от дясната страна на парното под прозореца и в средата (страничните и в краката духат студено). Някой има ли напредстава какъв може да е проблема и как да го разреша ? ПС: При бавно каране (50км/ч) с картон на радиатора загрява до 90 градуса, но като вдигна скоростта до 70км/ч и започва да сваля градусите с доста бързо.
×
×
  • Create New...