Jump to content

chelseauser

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от chelseauser

  1. Здравейте аз бях пуснал една тема за един сервиз в Овча Купел. Сервизът се казва РАШО АУТО. Тия там не знаят за кво става дума, само лъжат хората и им взимат много пари. Такива да умират като кучета... просто не си и помисляйте да ходите при тоя ЦИГАНИН МРЪСЕН, и моля не блокирайте темата, че да не се лъжат и други хора да ходят там. !!!!
  2. Здравейте аз искам да ви кажа НИКОГА АМА НИКОГА да не си карате колата в сервиза на РАШО-АУТО защото тоя дебелак е най-най най големият измекяр обидат , мошеник и бездарник и само лъже и взима парите на хората без да върши никаква работа, Ако го прочетеш това РАШО да знаеп че си най-големият БОКЛУК и дано си купиш свещи с мойте пари !!!
  3. Значи оказа се че главите са за ремонт купихме 2 нови ремонтирахме го и карах една седмица и днес исках да я запаля и не иска да запали колата. Вече и аз не знам какво се случва , препоръчайте ми някой добър майстор който разбира от аудита да я погледне защото май моят нищо не разбира а вече ми излезе през носа тази. купих преди месец и половина близо и съм я карал една седмица най-много.
  4. Цитиране на предходен пост! Ужас просто , 6тото се оказа 4е трябва да е 180 кс но те като са сменили двигателя по номера се оказа че е 155 кс и затова се чудя дали има куатро или няма по италианския талон е 180 кс обаче по номера на двигателя е 155,, изядох дървото да умре тоя от автокъщата.
  5. Здравейте искам да попитам имали кола 2.5 ТДИ Куатро 150 кс? Защото купих една като ми го продадоха за 180 но след 2 седмици каране се скапа двигатела и се оказа че колата е 150 кс по номера но пък има емблемите на куатро и се получаве че съм го взел с друг двигател а купето е от 180 кс. ...
  6. Здравейте , наскоро си взех А6 Авант със кожен салон (жълт) но подлакътника беше счупен както и на повечето коли в автоморгите който обиколих. Ако някой продава моля пишете. Благодаря.
×
×
  • Create New...