Jump to content

Ichi Vielicata

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ichi Vielicata

  • Рожден ден 20.09.1995

Друго

  • Kaра
    audi B3 2.0E-A6 2.8Q

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Pleven,Bulgariq

Контакти

  • Skype
    ivalin-tupalkata

Последни посетители

503 профилни разглеждания

Ichi Vielicata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Много ти благодаря колега незнаех този вторият който е по-нагоре!
  2. Този там е един и го смених не е той трябва да има втори някъде.
  3. Привет колеги ! И аз съм собственик на А6 авант 2.8Е куатро 1998г. и имам един проблем мотора има доста тяга,водихго на сервиз на Ауди и няма изпускане на налягане на маслото,но ми се базикат датчиците. Чух,че са два единият е ДО 2000 оборота, а другият е НАД 2000 оборота но немога да ги открия къде са някъде на главите били. Някой сблъсквал ли се е е тях ???
  4. Ichi Vielicata

    Битурбо на А6

    Не ми се ще да се занимавам и с КАТ ако сменя мотора напълно заради номерата, все пак благодаря ти !!!
  5. Ichi Vielicata

    Битурбо на А6

    Здравейте колеги на скоро се сдобих с Ауди А6 2.8Е куатро 193к. 1998г. авант, много стабилна и удобна кола,но като всеки младок тия 190 коня ми малнеят защото е с постоянно зацепено 4х4 и ми се иска да се дърпа повече. За това ако може някой по запознат от мен да сподели възможноли е да си монтирам всмукателната система и (битурбото) от по-малкият мотор 2.7 понеже до колкото съм запознат двигателите са едно към едно но има по-добро ускорение !!! Ще съм много благодарен,ако ми помогнете с информация!!!
  6. ти ако искаш на твойто можеш да му слагаш и захранка за шарани акощеш, но ако обичаш спри с тъпотйте щот несме тук да се базикаме на другите а да си помагаме с квот можем
  7. не са определени но ще мога ли да постигна нещо със система от осемдесятка турбодизел?
  8. парите не са определени но въпросът ми е дали може да се получи нещо качествено и смислено. Най- вече се интересувам от по-леко турбиниране смисъс дали ще стане нещо ако използвам система от осемдесяткя турбодизел за моята бензинка? Просто искам малко повече ряс да има !!!
  9. Здравейте колеги! Някой можели да ми помогне искам да повдигна малко духа на моето Ауди 80 2.0 Е механична инжекция, дали ще се получи с турбина от (турбо дизелова осемдесятка ) или по някакъв друг начин. Пропуснах да кажа,че имам и газ! Благодаря предварително !
  10. Някой колега може ли да ми помогне къде се намира кода на колото или двигателярчувал съм имало някакви кодове и кат си търся части се ме питат ? Колата е Ауди 80 Б3 2.0Е 115нр 1989г. седан! Благодаря предварително.
  11. Колата грохна напълно,понеже е с АГУ и често прави проблеми,но сега неиска да запали нито на бензин,нито но гоз. Ако може някой да ми обясни как се прави правилна центровка или да знае някой свестен майстор в Плевен да я закарам там защото вече се отчаяш ! Благодаря предварително !
×
×
  • Create New...