Jump to content

sim0o

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8P 2.0 TDI

sim0o's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, Наскоро се разделих с моята А3 8Р 2.0 ТДИ и искам да си взема нещо по голямо. Спрях се на А4 В7 2007 - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11430555085062135&slink=9qs7i2 . Колата е в перфектно състояние и утре ще я закарам на диагностика. но тъй като не съм запознат с тази скоростна кутия, ще съм благодарен ако някой може да ми каже 2-3 думи за нея. Също така единственият проблем е, че на таблото където пише предавките вместо да свети само тази, която е активна, светят всички заедно в червено и светят, въпреки че пробвахме колата и работи перфетно. Моля за мнение. Благодаря предварително! П.С Колата е мултитроник с 7 скорости.
  2. Колеги, аз също чета темата от доста време, но понеже съм индианец в тези неща, ще може ли някой да ми каже към кого да се обърна, за да ми изкара aux на audi concent. Колата е Audi a3 2005 2/3 врати. И какви парички ще ми излезе глезотията. П.С. По възможност - София
  3. sim0o

    Audi A3 8p AUX

    А от къде мога да си намеря такъв кабел и колко пари ще е?
  4. sim0o

    Audi A3 8p AUX

    А как точно свързваш aux-а със СД-то отзад?
  5. Благодаря за бързите отговори, колеги. И аз забелязах че капака също е различен понеже видях такова ауди със сменена броня, но със стария капак и разликата и наистина доста смущаваща. Следователно трябва да се сменя и капака. А колкото до колата, наистина е 2005 година, но явно е модела точно преди фейслифта.
  6. Колеги, имам Ауди а3 2005 година, но с малката решетка на предната броня. Искам да сложа броня с голямата решетка. Въпросът ми е дали ще пасне точно?
  7. Аз също търся капачки от този размер на добра цена... сиви по възможност
×
×
  • Create New...