Jump to content

stanleypukov

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от stanleypukov

  1. Здравейте, продавам си автомобила. Закупен е преди десет месеца, като са изминати седемнадесет хиляди километра до момента. При закупуването му са сменени всичи консумативи и са заменени само с маркови такива-GATES, CONTITECH, TRW, NGK. Газовия инжекцион BRC е на цена от хиляда и триста лева и е с осемнадест месеца гаранция. Бутилката е на мястото на резервната гума, а пълначката е специално направена до капачката на резервоара. Платени гражданска отговорност, винекта, данък и годишен преглед. Качваш се и караш. За въпроси и огледи 0878/466-233 Цена: 5100лв
  2. Здрасти, интересувам се от цена на прашници на задни амортисьори и материала от който са, защото вече два пъти за 8 месеца ми се къса гуфрето, защото уж вече ги правели само пластмасови и се къса . Колата е ауди а4 б5 1997 година 1.8 125 коня. Благодаря предварително.
  3. Здравейте, колеги искам да попитам тъй като ми предстои смяна на носачи, какви са ви наблюденията за пробега(гаранцията от 1 година е ясна) на продаваните от вас такива(обръщам се за отговор директно към продавача- SD-autoparts)? Говоря за нормално каране само в Пловдив. Благодаря за отговора предварително.
  4. Колега да те питам къде си ги правил и колко взимат за рециклирането на носачите тъй като съм от Пловдив и дали дават някаква гаранция за пробег.
×
×
  • Create New...