Jump to content

eli888

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Последни посетители

507 профилни разглеждания

eli888's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега! Имам същия автомобил със същия проблем. При загрят двигател колата гасне по кръстовищата а когато е студена няма никакви проблеми. Може ли малко информация оправи ли се вашия автомобил и какъв беше проблема? Засужава ли си да я правя или да я заменям с нова. Благодаря предварително!

  2. eli888

    Снимки на A6 C5

    Ето я и нашата кола:
  3. Да,ще се опитаме да я продадем.На диагностиката излезна,че хидротрансформаторът не работи и взехме друг-първо рециклиран,но после го сменихме с нов.
  4. Да,това вккючва: *Друга скоростна кутия,която се оказа излишна,защото ремонтирахме нашата. *Смяна на маслена помпа *Нов хидротрансформатор *Смяна на всички семеринги *Три пъти смяна на масло+филтри/ тук грешката е наша/ *И труд Ние бяхме дали 2000 лева преди да я закараме при него,той ни взе още 1300,така че стават общо 3300.
  5. Днес си взехме колата от сервиза.Ремонтира я Данчо/Кико/ от Пловдив.Като цена ни струва 3300 лева,а можеха й да са по- малко,ако не се бяхме наели да си я правим сами:"Евтиното излиза по-скъпо!".Засега си върви без проблеми,дано и занапред да е така!Благодаря на всички,който споделиха мнение в темата!
  6. Тези дни ще сваляме кутията и ще пиша какво е положението.
  7. последно протече между скоростите и блока на колата хидротрансворматора изглежда сух. и затова питаме за помпа понеже установихме че освен големия семеринг и помпата няма откаде да тече . еее то неостана кво даа се сменя по тая каруца.
  8. Казаха ни,че ако сменим маслената помпа+ големият семеринг е възможно да си решим проблема и кутията да заработи,но пак няма гаранция.Затова ни било изтекло маслото,заради маслената помпа.Възможно ли е това?
  9. някои знаели колко струва маслената помпа на кутията и откаде мога да я закупия.
  10. Може ли мнение за Джемини София?Смятаме да пратим кутията там,да я отворят и да видят за какво става въпрос.Вече сме дали 2000 лева и колата пак не работи.
  11. да разбирам ли че при монтирането на нов хидротрансворматор трябва да се направи зацепване на мотора. както се прави при смяна на ремаци и ролки. зацепването му спрямо маховикали е ?
  12. Много благодаря за информацията!
  13. Може ли да сложим ръчни скорости и колко горе-долу струва това?Толкова неща сменихме,че вече започна да ни писва,а колата не става.
  14. Хидротрансформаторът е закупен за 900 лева от Хаги/казаха ми,че е най-добрия майстор на автоматици в Пловдив/,готов и балансиран след рециклиране.Към него сме сменили семеринг,лягащ към оста на скоростите,закупен от Ауди.Скоростната кутия е втора употреба,момчетата дадоха гаранция,че работи добре.Маслото,което източихме от въпросната кутия беше безупречно и без никакви стружки по магнитите на картера.Сложихме 9 литра масло,колкото дават по каталог,тъй като хидротрансформаторът/балон/ беше празен. След нужната адаптация на кутията, колата беше сглобена.Работеше дълго време на място,загря добре,перфектно плавно превключване на скоростите,без никакво трептене и бучене при движение.След около 20 км. колата се изфорсира в движение,моментално спряхме и установихме,че под колата има много масло от скоростната кутия.След което колата беше закарана в сервиза на платформа.
  15. Колата вървеше и работеше перфектно около 20 км.Ще може ли да ми напишеш своя телефон на лично съобщение.
×
×
  • Create New...