Jump to content

nbvn

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

nbvn's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся работещ филтър за Ауди А6 4F 3.0 TDI facelift 240к.с.
  2. nbvn

    VAG-COM

    Колеги на един приятел му остана излизашен кабел от ваг ком. Проблема е, че е загубил диска с времето. На кабела пише Vag912, изтеглих какви ли не версии на програми, нищо не става. Последно пробвах с VCDS-Release-15.7.4 . Диода на кабела свети зелено, давам тест на опцията от програмата, където пише USB и пише, че намира интерфейса, но не е включен в колата. И до тук. Проблема е, че четох някъде, че трябва да настроя Com1-2-3-4. Никъде в Device Manager нямам такова поле. С Windows 7 64bit съм. Някой може ли да ми помогне?
  3. Ясно. Значи пак отива в olx.bg. Ще си търся друг и явно ще трябва да гледам за тази хромираната лайсна да си върви с него и да е от А4. Не искам да е с касетка. Аз исках да бъде със сд и следващото щеше да е дигитален чейнжър. И аз не искам да е автърмаркет. Остава да разбера какво се случва с буксите...нали трябва да са три ?
  4. Здравейте, наскоро купих Ауди а4 б6 2003г. Колата беше с радиокасетофон Chorus и changer. Касетофона и changer-a работят, но врътката за усилване/намаляне на звука не работи много добре, на дисплея не се изписва нищо, само свети в тъмно червено. Поне на таблото си изписваше радиото. И реших да го сменя с концерт 2. Разгледах няколко теми, видях, че всичко пасва, намерих запазен концерт и днес вече концерта е при мен. До тук всичко добре, но като извадих Chorus-a видях, че нещо е преправяно по буксите(качил съм снимки), ама викам си каквото и да е правено, всичко си работи. Направи ми впечатление, че буксите са 2, а на касетофона има 3 места.Не видях и онзи Diversity кабел. Включих буксите на същите места и на концерта и той засвири. Всичко е 6. Радост. След като се успокоих, че сд-то работи(все пак е втора ръка), забелязах, че не ми пише името на радиото на таблото, не изключва сд-то след вадене на ключа. И накрая като бутнах сд-то на мястото си видях, че остава фуга над сд-то и копчетата над него. Chorus-а има една хромирана лайсна, която се изважда от него, махнах я и просто я наложих на новото сд и дори тогава пак има малка фуга. Има ли начин да изляза от тази ситуация, ако ли не на някой ако му трябва концерт 2 мога да му го продам, той поне си работи
  5. Не знам защо не мога да редактирам повече темата, затова ще напиша тук, че си търся кола с 4 врати и предлагам до 5000лв. ! Поздрави!
  6. Здравейте! Търся си автомобил ауди А3/А4/А6,от 1999г. нагоре, с бензин с газ(без 1.6) или дизелов мотор 1.9-110кс Предлагам 4500лв. От град Варна съм .
×
×
  • Create New...