Jump to content

sre4ko

Members
  • Мнения

    93
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sre4ko

  • Рожден ден 7.03.1983

Друго

  • Kaра
    AUDI 100 2.0E AAD

Контакти

  • AIM
    sre4ko
  • Website URL
    http://sre4a.sladur.com
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Botevgrad

Последни посетители

2784 профилни разглеждания

sre4ko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колега искам да попитам имам Ауди а6 2.5 тди 180 коня автоматик защо като давам газ на място и до 3 хиляди оборота колата трудно ги качва и след това гасне после пак я запалвам и пак същата работа моля помогнете

  2. Колега Velchev отдавна съм се замислил за преработката на механичният ми инжекцион с карбуратор от Ауди. Ще може ли да ми дадеш някакви подробности или поне да ме насочиш къде във форума е обсъждано това нещо. Иначе споделих обявата за малко забавление. Благодаря предварително.
  3. Здравейте колеги. Отдавна не съм писал във форума. Ето, че днес попаднах на една интересна обява в www.mobile.bg тук. Ауди 100 2.0 115к.с. бензин механичен инжекцион преправено с карбуратор от Лада 1500!!! Доста интересен случай. Извинявам се на собственика ако е колега от форума, но просто е доста интересен случай. Надявам се да представлява интерес за Вас колеги съфорумци. Поздрави.
  4. Здравей колега. Може ли да дадеш някакъв телефон за връзка, а и откъде си? Трябват ми някои неща.

  5. От Ботевград съм колега.
  6. Благодаря колеги за информацията. Да може и да не е от обтегача проблема, но просто стои на една страна изкривен.Ще поръчам само ролката и ще се опитам да сменя лагерите на компресора на климатика. Там има някакви шумове. Може ли някои от вас да сподели нещо за ремонта (смяна на лагерите) на компресора на климатика нещо? Благодаря! Поздрави.
  7. Здравейте колеги, Днес в движение ми се скъса пистовия ремък задвижващ алтернатора, хидравликата и компресора на климатика. Заклини и спрях. Свалих ремъка и се прибрах така (бях на близко до вкъщи). Историята започва от по-рано. При работа на двигателя имаше някакво виене отпред при ремъците - явно от някой ремък, ролка или лагер. Сега като го свалих този звук изчезна и звука на двигателя е съвсем друг и по нормален. А и преди това този обтегач го ремонтирах. Питането ми е да ли някой от колегите има такъв и каква ще е цената? ДА добавя, че двигателя е 2.5ТДИ ААТ. Благодаря предварително. Прикачил съм снимки в линка: Тук http://sre4a.snimka.bg
  8. sre4ko

    Снимки на С4ките ни

    Ето още няколко от мен.
  9. sre4ko

    Снимки на С4ките ни

    А ето и на брат ми 100-тицата.
  10. sre4ko

    Снимки на С4ките ни

    Ето го и моят кораб най-после. Ще кача и други снимки.
  11. sre4ko

    Снимки на С4ките ни

    Нещо немога да кача снимки, но се надявам да успея тези дни.
  12. sre4ko

    A6 C4 стопове?

    Здравей колега, Аз смених от комби вътрешен стоп на седан. Говорим за Ауди 100 Ц4 и нямаше никакъв проблем. Мисля, че и за А6 Ц4 няма да има проблем при замяната от седан на комби или обратното.
  13. Евала колеги за архивните материали!!! Продължавайте да давате все такава информация за нашата любима марка и модел!!!
  14. sre4ko

    зумер на светлини

    Здравей колега, Аз имам Ауди 100 Ц4 като твоето купе е и зумера ми се намира в таблото или по точно като свалиш уредите- отзад качен на единия от трите. Незнам дали ги имаш ти тези три уреда в дясно. Моя беше изключен като купих колата, но го включих (беше изваден куплунга). Успех, sre4ko
×
×
  • Create New...