Jump to content

Farmasi

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Farmasi

  1. Здравейте колеги,с новата навигация съм от 2015 2G ( http://a6retrofit.co...a-2015/?lang=BG). Проблема е следния, след като му задам адрес и ми се появи маршрута показва, че съм някъде в Гърция и ми остават ... км до посочения адрес. Помислих, че може да не съм изгорил както трябва, ама като сложих оригиналния диск пак същата работа. Да не е нещо от антената :? Другият проблем относно волана е че спряха да работят бутоните,не знам кога точно е станало ама наскоро сменяхме един модул и предполагам може нещо да се е прецакало. Някакви предположения ?
  2. Здравейте, преди 2-3 месеца колата беше в порше, защото заби на bootloadera.След като я оправиха там, спряха да функционират бутоните на волана.Видях кодинга, беше правилен.Случвало ли се е на някого? Някакви идеи как да се реши проблема ?
  3. Farmasi

    Промяна на MMI ( ЪПДЕЙТ ) ?

    Би ли обяснил как премина ъпдейта до 5570 ? Колко време траеше?
  4. LG L70 е доста добър избор, но пък и alcatel idol 2 също ме изненада приятно за цената си.Alcatel преди бяха зле, ама майка ми го ползва от 5-6 месеца и не е правил проблеми ;-)
  5. Farmasi

    MMI 2G 2014

    Оказа се , че проблема е бил в диска DVD-R при мен не върви.. днес пробвах с DVD+R и стана . Мерси колеги
  6. Farmasi

    MMI 2G 2014

    мерси за помощта
  7. Farmasi

    MMI 2G 2014

    Благодаря ти за бързия отговор. Дали да се пробвам сам или да се ходи в сервиз за по-сигурно ? Пък и г/д какви пари ще излезе :?
  8. Farmasi

    MMI 2G 2014

    Изгорих файловете на DVD-R на най-бавна скорост (4х ) и като го пусна пише , че диска се инициализира и след малко дава check your navigation disc :\ Някой да знае къде бъркам ?
×
×
  • Create New...