Jump to content

pe6eto

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от pe6eto

  1. pe6eto

    Аудио Озвучаване +

    Ами такава ми е и на мене идеята, но някои ми казаха, че ще да ми дава грешки навигацията... и за това се допитвам и тука... ако някой знае нещо по въпроса да ми даде идеи... :):):)
  2. pe6eto

    Аудио Озвучаване +

    Ни най-малко бих искал да го съсипвам... дори няма нищо да сменям, просто бих искал да си добавя стъпало, което да ми захрани по-мощна туба. Само това ми е идеята.
  3. pe6eto

    Аудио Озвучаване +

    Няма ли някой, който да е връзвал краен усилвател към Audi Navigation plus (Version - SW: 0660, HW: H99)?
  4. Здравейте, предполагам, че има вече започната тема, но не мога да намеря точно това, което търся... интересува ме дали ще мога да си сложа стъпало и суббуфер на оригинално Audi Navigation plus (Version - SW: 0660, HW: H99)? И ако може да се извади кабел за звука как би могло да стане, тъй като е оригинална Навигационна система с всичките й там вградени радиа и усилватели и навигации, а буксите отзад са различни... просто искам да си усиля баса, тъй като съществуващия суббуфер със стъпалото малко са ми слабички... някой някаква идея? Предварително много благодаря!
  5. pe6eto

    Навигация

    Свържи се с колегата HellFire. Той е добър в тези неща и мисля, че ще има отговор на проблема ти.
  6. pe6eto

    Навигация

    Наистина и аз много благодаря на колегата HellFire. Благодарение на него нещата се оправиха. Препоръчвам го за такива и подобни проблеми при навигацията! Още веднъж огромни адмирации!!!
  7. pe6eto

    Навигация

    Как би трябвало да изглежда правилно окабеляване? Имаш впредвид, някой кабел да не е включен в правилната букса или... ?
  8. pe6eto

    Навигация

    Здравейте, бих искал да попитам как да се справя със следния проблем. Имам Ауди А4, 1,8 Т от края на 2004-та година. Имам фабрична навигационна система, и наскоро си купих DVD с картата на BG. Обаче не ме позиционира правилно и се чудя какъв ще да е проблема. Ъпдейтнах самата навигация, но проблема продължава да е същия. Пробвах DVD-то на друга система - отново същия проблем. Пробвах други DVD-та, излизах извън BG и все същата работа - не ме позиционира правилно. Някой някакво решение или идея би ли ми подхвърлил? Благодаря ви предварително за предложенията...
  9. Здравейте колеги. С интерес изчетох темата, тъй като наскоро се сдобих с Ауди, края на 2004-та и си има собствено оригинално навигационно табло. Проблема е, че имам оригиналните карти на почти цяла Европа на дискове и DVD-та, но не и на България. Някой знае ли да ми даде линк, където да си сваля файловете за цяла България и да ги запиша на диск, че да тръгне таз навигация и тука? Много ще съм ви благодарен за всякакви идеи...
  10. Здравей, и аз се сблъсквам със същия проблем. Случайно намери ли някакво решение?
  11. Някой ще може ли да постне снимка къде точно се намира този датчик за задни светлини при А4, 1996, 1,8 Т, пълна инжекция. Благодаря много предварително.
  12. pe6eto

    Задни светлини

    Здравейте... имам следния проблем: Когато включа на задна и светлините си светват за кратко и после изключват. Трябва да задържа леко с напрежение лоста на заден, за да засветят. Някой има ли идея дали това е от датчика? И ако е от датчика къде се намира точно за да го сменя... Колата е А4, 150 коня, 1,8Т - пълна инжекция, 1996 края.
  13. pe6eto

    Мигачите...

    Здравейте... днес ми се получи следния проблем... изведнъж изчезнаха мигачи и аварийки. Някакви предположения какво може да е? Свалих копчето на аварийките, прочистих клемите, прегледах бушоните... всичко изглежда наред... някакви други идеи? Някой да е имал подобен проблем? Колата е А4, 1996, 1,8 Т.
  14. OK Благодаря за инфото. Не съм много запознат с тези неща и затова се допитвам до вас. Ако някой има някакъв модел за конкретната марка кола да сподели какво си е сложил и колко е доволен...
  15. Защо да не стане с OBD щом е преди 2000 г.? Нали си има буксата за компютъра, през която се прави диагностиката?
  16. Здравейте, бих искал да се посъветвам с вас... имам Ауди A4, 1,8Т, 1996, Пълна инжекция, 150 коня. Искам да й сложа газова с OBD и за целта какво бихте ми препоръчали за този модел конкретно... Благодаря ви предварително и успех!
  17. Благодаря ти колега. Спомена, че си си сменил термостата. Лесно ли се сменя или трябва да си оставя колата в сервиз? Имам в напред вид мога ли сам да си сменя термостата? И да, потърсих с търсачката, но не намерих нищо като изображения относно "Step by step". Цитиране на предходно мнение!
  18. Благодаря за отговора. А можеш ли да ми кажеш как точно да си промия системата? Ако имаш и снимков материал "Step by Step" ще съм ти благодарен много... Цитиране на предходно мнение!
  19. Здравейте и от мен. Искам да попитам за някакви идеи и по моя проблем. Значи имам Ауди А4 от края на 1996 година и е с климатроник, 150 коня, пълна инжекция. Имам следния проблем: Когато карам температурта ми се качва едва на 75-80 градуса и е до там. Ако седя в задръстване, съответно се качва на 90 градуса, но като си карам си пада на около 75 градуса. Чувам, че отваря втория кръг, но парното ми духа хладко... трябва много да работи колата за да почне лекичко да позадухва топличко... Ще съм ви благодарен да споделите някакви идеи какво да се прави...
  20. pe6eto

    Проблеми с паленето...

    Супер, само, че нещо снимките ми липсват... но благодаря за споделянето, ще видя кога ще започна да го оправям.
  21. pe6eto

    Проблеми с паленето...

    Да, ама то от време на време си пали, само напоследък започна да се излага и да трябва да връткаш ключа попризапалвайки я за по малка част от секундата не знам си колко хиляди пъти за да земе да се обърка и да запали... дали в тая работа има пръст имобилайзера? Цитиране на предходно мнение!
  22. Колеги, здравейте, имам проблем с колата (Ауди А4, 1,8 Т), тъй като не може да запали. Смених свещите и са чисто нови. Но като завъртя ключа и колата припалва, но за части от секундата и после гасне. Някой има ли идея какъв може да е проблема?
  23. Всъщност само няколко от свещите са зацапани и то отдолу, където е частта в маслото. Но интересното е, че се оказа, че не съм сменял 2 от свещите от както съм я взел, което ще рече, че вече е минала около 20 хиляди километра, а и свещите са различни! 2 са Bosh с един полюс отдолу и 2 са NGK с по 3 полюса отдолу.
  24. Здравейте, напоследък Аудито ми (1994г. 150 к.с. Турбо А4 1,8) има проблеми с паленето и днес отворих да видя какво се случва със свещите... оказа се, че всичките са зацапани с масло. Освен това трябва да доливам масло поне 2 пъти в годината, както и преди да загрее добре двигателя пуши доста от аспуха. Някой би ли ме насочил какъв би бил проблема? А интересното е, че двигателя не издава никакви странни звуци и си мърка като котенце...
  25. pe6eto

    Преден мигач

    ОК Благодаря ти много. Ще пробвам да видя...
×
×
  • Create New...