Jump to content

tedo__

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9 tdi

tedo__'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Моята е по същият начин. Има го усещането в педала и отделя горе. Казаха ми да карам така докато не започне да боксува.
  2. Колеги проблема е решен. Благодаря ви за информацията. Клапите на парното нямаха никакъв дунапрен. Сега ги облепих със монтажна лента и всико ди дойде на мястото.
  3. Колега има ли някакви особености при свалянето на таблото.
  4. Трябва някой който е правил тази операция да подскаже .
  5. Ами там под клапата за вътрешният въздух има едно клапанче за вакуума със 2 изхода и един вход. Двата изхода ( където се забива маркучето за вакуума, който отваря клапата) са един срещу друг. Просто го набих във срещуположният изход и клапата започна да работи нормално, не като преди на обратно. Относно моят проблем. След като изчетох доста теми във форума, подозирам, че трябва да ремонтирам клапите. Някой може ли да ми даде някаква изформация къде се намират и някакви особености по този ремонт. Благодаря предварително.
  6. Проблема със изпотяването го отсраних. Размених посоката на вакуума и се оправи. Но защо духа студено от страничните духалки това ми е интересно ?
  7. Здравейте колеги. Нов съм във форума и искам да замоля някой да ми обясни възможни причини за следните проблеми. Като пусна климатроника на АУТО през средните духалки никога не духа а от страничните духа само студено. Когато го пусна на МАН почва и през средните духалки да духа но от страни пак си духа студено. Другият проблем е , че когато колата загрее на 90 градуса, започва едно брутално изпотяване на всичките стъкла на колата и няма обдухване. Колата е 97 година 1.9 тди 110 кс. На диагностика ми дава проблем с потенциометъра на централната клапа. Ако може някой да ми обясни какво означава това и как се отстранява проблема. Благодаря предварително !
×
×
  • Create New...