Jump to content

VANK01

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    07 A3 BMN QUATTRO S

Персонална информация

  • Локация
    Veliki Preslav

Последни посетители

801 профилни разглеждания

VANK01's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. VANK01

    Светлини за номер

    Повторих всичко стъпка по стъпка и вече си имам две работещи светлини без никакви индикации по таблото. Благодарско, брат ми!
  2. VANK01

    Светлини за номер

    Съжалявам че повдигам стара тема, но съм със същият проблем. От както съм купил А3-та(4 месеца) карам с изгоряла крушка на левия плафон и никаква индикация за това на таблото. Днес най-накрая реших да отделя малко време да се позанимая, купих светодиодни крушки, смених двете стари, включих габарит и ми наби грешка: После намерих в гаража стари работещи крушки като оригиналните, тип 12V C5W(проверени чрез изпитания метод с два проводника и акумулатор), но уви не светят и грешката си стои. Да не забравя да спомена, че закупих от колега от форума два плафона втора употреба след като се оказа че моят неработещ всъщност е с отчупена пластина, но въпреки това не го отчиташе като грешка.
  3. Джантите вече принадлежат на колегата Iborisov, със здраве да си ги търкаля.
  4. Днес джантите отпътуват към колегата Iborisov.
  5. Както споменах гумите заминаха, а утре най - вероятно джантите потеглят към колегата Iborisov.
  6. С тези джанти бях, но от дупката пострада единствено гумата - движих се с 50-60 км/ч. Спуках гума, която в последствие беше приведена в "ред" и предотстъпена на приятел. Все пак ви предлагам оригинални джанти, ако бяха някаква реплика може би резултатът щеше да бъде като този, за който си мислиш ти. Мисля, че снимките, които съм постнал говорят сами по себе си. Знам, че съм нов във форума ви и ме приемате с голямо недоверие и за това съм споделил всичко, което се е случило с джантите, дори обясних всяка една драскотина от къде е. Ако искате ще напиша и по колко гр. баланс имат.
  7. Малко актуални снимки на джантите: Дългият белег е от ОМВ Петолъчката. Около островчето с колонката за газ има защитна тръба, за която изключих и полудях като усетих задно дясно колело да се тръква. А другите две снимки са на джантата, която калпазаните от гумаджийницата одраскаха. Всички драскотини са повърхностни, други забележки по джантите няма.
  8. Цената на джанти без гуми е 500лв. А относно ЕТ - знам на Роуд Америка, че е 37 понеже имах такива, но ги продадох, за което съжалявам сега. Бартер само за моделите в по - горния ми пост.
  9. Братко, бих ги заменил само за фабрични 16-ки от Пасат В5.5 - Road America или Vancouver моделите. Описал съм какво се случи с нископрофилната гума, много са ни лоши пътищата по моя край и за това минах на 16 цола.
  10. Миналата седмица карах едни познати до Симауто (тези, които продават първото Ауди), които си купиха едно Чероки. Коректни ми се сториха, оказаха ни съдействие в кат ( за час и половина минахме), само че не се надявай на кой знае какъв пазарлък там, поне аз с такова впечатление останах.
  11. Първите три изкачвания от клипа съм ги правил с въпросните гуми, но без да спирам.
  12. Продавам си джантите с четири броя зимни гуми ДОТ09. Джантите са оригинален S-line модел с щампа и фабричен номер на Ауди. Мисля, че се монтират на RS6(C5), както и на други S-line модели. Две от джантите имат по една драскотина по боята от монтаж, иначе нямат никакви други забележки. Гумите са Dunlop Winter Sport 3D с около 5 мм грайфер. Карани са на 4MOTION(Torsen) и са равномерно износени. Гумите са в перфектно здраве, с изключение на едната гума, която пострада и се наложи да я вулканизират, освен това и е излязъл лек балон(на снимката се вижда). Увериха ме, че няма да имам проблеми с гумата, но нямам намерение да ги слагам тъй като са ни много смотани пътищата по нашия край и минавам на по-нисък цолаж. А пък и предполагам, че все някъде ще се намери същата гума. Утре ще снимам и баирът, който качих с тези гуми. Цена за всичко 700лв. За контакти 08983739 нула пет - Иван.
×
×
  • Create New...