Jump to content

tsvetomir_spasov

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от tsvetomir_spasov

  1. След ходене по мъките и куп излишни съвети за смяна на какво ли не от майсторите, проблема и не само този, а всички проблеми в колата си разреших след смяна на акумулатора! Имате ли такъв проблем, първо акумулатора сменете!
  2. Ако е ДПФ, защо при натискане на съединителя 3 4 пъти колата пали?
  3. Здравейте, колеги автомобила ми е A4 B8 2.0 TDI 170к.с. 2010г. ръчни скорости и от около 2 месеца при продължително каране в градски условия, започва да ми прави проблем с паленето след около 10тото палене. Когато тръгна да натискам ключа да запали, тя се опитва, притриса и угасва, дори и да се опитам няколко пъти да изключа от контакт и пак да запаля не иска, а трябва да натисна съединителя няколко пъти и чак тогава запалва. На диагностика не записва грешка! Ще съм много благодарен ако някой успее да ми помогне с решаването на този проблем! Оставям линк с направен от мен клип да покажа, какво точно прави при опит за запалване! https://dox.abv.bg/download?id=f0c09d0efd# - Линк за сваляне
  4. Здравейте, колеги преди няколко години имах Audi A4 B7 и исках да му активирам американски стил на метачите и се свързах с един колега, който се намира в София в квартал Изток. Отново искам да открия този колега, но му нямам координатите вече, а човека имаше оригинална диагностика и отключване всякакви екстри и т.н. Та колеги МОЛЯ за съдействие, ако някой му има номера и адрес да ми пише, тъй като останах с много добро впечатление от него и искам пак да се свържа с него, но му загубих координатите. Благодаря предварително!
  5. Проблема се оказа в хидравличната помпа. Отидох в сервиз Air Shox в дружба и момчетата още щом чуха свиренето си казаха, че е помпата! Срещу 150 лв я ремонтираха и въпросното свирене го няма вече!
  6. Понеже смятам, че ще ми дава ядове. Доста коли съм виждал клекнали, като S-class, 7er , A8 , A6 и гледам да го избягвам, както казват хората, колкото по-просто, толкова по-добре. Но при B8 не знам дали е точно така!
  7. Благодаря колеги за отговорите, щом няма въздушно allroad ще е избора. На мен лично много повече ми харесва с тези вежди по калниците и че е малко по-висока.
  8. Здравейте колеги, дойде време за покупка на нов автомобил, след като наскоро си продадох B7-цата. Като цяло съм се спрял на B8, обаче се колебая за Allroad, защото е малко по-висок, но освен това не успявам да намеря друга по съществена разлика между нормално B8 и Allroad. Относно двигателя съм решил твърдо да е 2.0 TDI 170hp. Един много важен за мен въпрос е, дали е с въздужно окачване Allroad-a ? Ще съм много благодарен, ако някой сподели информация за разликата между двата варианта!
  9. При каране с равномерна скорост и примерно ако карам с 160 170 и отпусна газта и скоростта падне на 150 140 започват вибрациите. Вибрации има и с зимни гуми!
  10. Здравейте колеги, колата е A4 B7 3.0 TDI 233HP Quattro и имам следния проблем: когато карам със скорост между 90 и 150км имам вибрации във волана и купето, като вибрациите във волана се виждат с просто око! Джантите и гумите са перфектно прави, сменил съм вътрешните карета, по предницата всичко е ок. Направо съм се поболял с тоя проблем и не знам какво да правя. Ако някой знае откъде идва проблема, ще съм много благодарен ако сподели!
  11. Здравейте, купувам поставка за чаша A4 B6, B7 с подсветка. Очаквам предложения на ЛС!
  12. Здравейте, искам да попитам дали някой знае някой добър сервиз или човек, който да се занимава с хидравликите на автомобилите, тъй като имам следния проблем: Когато навия пълен се чува едно свирене и бях при двама майстори, които се занимават уж само с помпи, рейки и тем подобни. И двамата бяха категорични, че помпата и рейката са ми добре и трябва да си видя ролките, пистовия ремък и т.н. Смених всички ролки и ремъка, но свиренето си остава и според мен това не е никак нормално, защото ми казаха, че този шум си е нормален! Колата е A4 B7 2007 3.0 TDI 233hp. Благодаря ви предварително!
  13. Да, оказа се, че ми трябва диск за да се смени езика и ще я нося в сервиз да ми го сменят. Благодаря ви все пак колеги!
  14. Здравейте, колата ми е Audi A4 B7 с навигация BNS 5.0, проблема е, че е на френски език и не знам как да си го направя на английски. Някой ако ми каже ще съм му много благодарен, тъй като този френски ме подлудява!
  15. Здравейте, купувам кората над акумулатора и казанчето за спирачната течност, като тази на снимката на колата, която съм прикачил! Очаквам предложенията ви на лично съобщение.
  16. Здравейте, имам следния проблем при А4 B7, пръскалките за измиване на фаровете по никакъв начин не излизат. Нито при пуснати фарове и чистачки, нито при бутане на лостчето и въпроса ми е, дали има някакъв бушон евентуално той да е заминал или и аз не знам вече какво да направя ? Благодаря предварително за съдействието!
  17. Здравейте, купувам емблемата, която стои на декоративната кора на 3.0 TDI. Очаквам предложенията на ЛС!
  18. Благодаря колега, ще го почистя!
  19. Здравейте, имам следния проблем на А4 Б7 3.0 TDI 233hp, когато колата седи 1 2 дена без да се кара бутона на лоста на скоростите трудно се натиска и после много бавно се връща и после, като се кара през деня се натиска и се връща добре. Реших да сменя топката с бутона, но и с новата топка е така. Моля за помощ. Благодаря предварително!
  20. Здравейте, купувам топка за автомат за А4 B7. Очаквам предложения на ЛС! Благодаря предварително!
  21. Здравейте, купувам поставка за чаша за A4 B6,B7. Очаквам предложенията на ЛС. Благодаря предварително!
  22. Добре, благодаря ви за отговорите !
  23. Здравейте, колеги от скоро съм собственик на ауди a6 2.7 tdi 180 к.с. и искам да сменя маслото на двигателя. Навсякъде чета, че най- подходящото масло за този двигател е 5w30 със спецификация VW 507.00, но въпроса ми е сега колата е на почти 200 000 км не трябва ли да сложа полусинтетика, тъй като доколкото знам колкото повече са километрите, трябва по-гъсто масло да се налива или това в този случай не е така и трябва да карам само с пълна синтетика 5w30 , независимо дали колата е на 200,300,400 000 км ? Благодаря ви предварително и се извинявам за глупавия въпрос.
  24. Здравейте колеги имам въпрос относно дневните светлини на B8! Интересува ме има ли възможност, когато пусна късите фарове да светят само те без диодите отдолу, демек да си карам само на фарове ? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...