Jump to content

balki96

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно balki96

  • Рожден ден 2.09.1996

Друго

  • Kaра
    Нямам

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пазарджик

balki96's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за информацията. Но имам една дилема която не мога да реша. Дали да е автоматик или ръчка. Татко все ми казва да вземем автоматик. Какво мислите? Много ли вдига разхода на горивото? Карал съм и автоматик и ръчка. Автоматика ми доставя голямо удоволствие като го карам но незнам. Какво ще ме посъветвате?
  2. Ами за възможностите не че се хваля, но карам от 2 3 клас, на село постоянно обикалям с колата на татко или с джипа. А и също така карам и тракторите и камионите ;д Но дано не се налага честото ходене при майстор за козметични ремонти. :Д
  3. Ами Audi-to няма да го жертвам за да го карам с червена нафта в никакъв случай. Но имам един познат който кара Opel Vectra 2.0DTI 2002 i BMW X5 с червена нафта от 3 4 години и няма никакъв проблем. Но пак споменавам, каквото и да става няма да си карам колата с такава нафта. :Д
  4. Raino User Публикувано Днес, 17:45 Да, но не на всеки му се кара А6, особено на млад човек. Също така 99.9% от А6ците са автоматици, а той иска ръчка. На А4 купе този мотор върви повече и харчи по-малко. А6цата е и по-скъпа. Именно заради това се насочих към а4-ката. Е нафтата си е от Лукойл... не е някаква гадна. Благодаря за информацията, бяхте много полезни!
  5. Значи да разясня какво точно търся. Искам колата да е малка, по спортна, А6 ми идва много голяма. Да е бърза и да е дизел защото имаме трактори и имаме повечко дизел и да се възползвам малко. Купето-седан. И какво мислите за quattroto, добър вариант ли е? Може да дадете и предложения за др Audi-ta които отговарят на критериите ми. Бюджета е около 15 хиляди. Благодаря ВИ!
  6. Здравейте приятели. Нов съм във форума. Скоро ще взимам книжка, а и както се досещате след книжката трябва и кола да се взима. Искам съвет за избора който съм направил, + и - за колата. Общо взето впечатления и дали избора ми е добър. А колата към която съм се насочил е Audi a4 b7 3.0 TDI quattro 204 к.с ръчка 2005г. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...