Jump to content

dnedelchev

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dnedelchev

  • Рожден ден 17.08.1989

Друго

  • Kaра
    A3 8P 1.9TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Последни посетители

464 профилни разглеждания

dnedelchev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аа, далеч съм от мисълта, че някой е слагал по 2-3 волана на ден. Идеята ми е да отида при някой "сигурен" човек който няма да гледа да си прибере парите само и еърбег-а да ми гръмне в лицето, или по-лошо... да не гръмне изобщо. То е ясно, че ще се четат форумите. Ако има вариянт за тест съм навит, стига да не е обвързан с пластмасови манекени в купето, но искрено се съмнявам. Вече и аз се чудя ама кой да му мисли тогава. Г** глава затрива. Edit: То не, че е кой знае какво да се оправи проблема ама въпроса е да знаеш за него. Добре, че разбрах от тук, а не по трудния начин. Разнищването е в процес, но да разбирам, че не бихте заложили на въпросната процедура за ретрофит. Ако се сменя е кофти, че сигурно ще излезе по-скъпо и стария волан ще отиде на вятъра, но ще пиша допълнително като имам конкретна информация и цени.
  2. Не знам със сигурност, но бих заложил на "фейслифтвана". Единствено заради месеца не съм 100% сигурен, че е афтърмаркет, но ако кажете, че няма вариянт 2004-та декември да е била поръчана с фейслифт маската значи е правена. Пакета с екстри не мога да разбера дали е стандартен (тъмно червената тапицерия+ подгрев, парктроник, ксенон, шибидах - Attraction може би?) за да сравня със стандартните пакети от тези години (ако изобщо може да се съди по това). Имам колеги от работа с модели pre-facelift и дисплея на компютъра им е по-различен от моя, но може да е било опция. Ще попитам Чоко и отново повдигам въпроса - ако някой знае сервиз във Варна където мога да отида може да го пусне в темата. Предпочитам да отида при някой който си знае работата и да не си правя експерименти точно с това.
  3. Да, попитах за това. Бил е гръмнал и е сменен. Поне в това ме увери човека от който я взех, но не съм го проверявал лично. Sportback-a е със двустепенен, но моята не е sportback. 2 врати е. Или имаш в предвид, че модула на Sportback и на моята е един и същ? Волана е трилъчов S-line. Това "facelift 2007" го видях в една от по-старите теми. Снимка нямам в момента, но тук и тук вече има качени такива (колата беше на друг колега от форума).
  4. Лоша работа. Моята я взех със вече retrofit-нат волан от фейслифт 2007. Колата ми е 1.9 TDI с цялата маска, но е произведена декември 2004 което ме навежда на мисълта, че е е правена в последствие и вероятно е била с едностепенен airbag. Как мога да разбера кой е модула за да зная как да процедирам ако не е сменяно каквото трябва? Трябва да я закача на VAG-COM-а? Имах притеснение, за тоя airbag и преди това понеже волана е обшит с кожа и се чудих дали няма да му попречи да се отвори, но сега като разбирам, че има вариянт изобщо да не се отвори не мисля да стоя и да чакам. Още по-добре ще е ако някой може да ми препоръча колега от Варна който се занимава с това. Благодаря предварително!
  5. Подозирах нещо такова. Благодаря много за пояснението! Цитиране на предходен пост!
  6. Аз поръчах такива. Излязоха ми 15 лева с безплатен shipping. Вървят си със съпротивленията. От 2 месеца са сложени и си работят нормално. Скоро обаче забелязах, че леко примигват когато вкюча на контакт. Не знам дали са го правили в началото защото го видях случайно една вечер като бях спрял много близо до една стена. Иначе цветът им е маалко по-студен отколкото трябва, но се забелязва трудно. В крайна сметка със сигурност ми харесва много повече от жълтите Пускам 2 снимки ако някой иска да погледне(само габарити/габарити + къси). Цвета не е 100% точен ама толкова хваща камерата. По-добре от нищо
  7. Здравейте колеги, Някой може ли да ми препоръча LED крушки със съпротивление за габаритите? Колата е 8P 2005-та, цялата маска. По възможност да не са боклуци. В друга тема прочетох, че много трудно се докарва същия цвят като ксенона, но все пак искам да видя резултата.
×
×
  • Create New...