Jump to content

dR32

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    S3/8L & cabrioLet

Последни посетители

818 профилни разглеждания

dR32's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. dR32

    Кабриолети (89)

    Някой от колегите си беше боядисал червения гюрук и беше станал фал, дали го е оправил и с каква боя? Че имам един такъв, но има нужда от освежаване и се чудя с каква боя да го мина.
  2. dR32

    Кабриолети (89)

    Уж следя темата, пък не съм видял. Ще потърся, благодаря.
  3. dR32

    Кабриолети (89)

    Колеги, някой от вас "боядисвал"/реновирал ли е гюрук? Взех си още един гюрук, но има нужда от освежаване.
  4. dR32

    Кабриолети (89)

    Имам въпрос, намерих си фарове с лупи, но са от кола с дясна дирекция. Има ли вариант да се регулират да светят нормално, т.е. като за кола с ляв волан?
  5. dR32

    Кабриолети (89)

    Не знам, за пръв път се случва откакто съм я взел. Може и просто да си е заминал, утре ще си проличи. А и онзи ден, след 100-тина км магистрално каране, влизам в града и виждам, че оборотите не падат по 2.900, но като надигнах педала с крак и паднаха до към 2.400, та предполагам жилото на газта ще трябва да се смени.
  6. dR32

    Кабриолети (89)

    Не, за съжаление. Акумулатора се е самоубил през нощта.
  7. dR32

    Кабриолети (89)

    Стъни М, гр. Варна. 250лв ми взеха за слюдата + зашиване на декоративния таван отвътре, че не беше захванат по краищата. Прикачвам и една снимка, фокусирайте се върху слюдата, другите неща тепърва ще се оправят.
  8. dR32

    Кабриолети (89)

    И аз да се похваля, горе-долу със същото като vectra, без изолацията. Смених говорители с такива на Hertz, но нещо не ми хареса как звучи особено и ще хвърля някоя малка каса отзад май, да допълва баса. Също така смених и слюдата.
  9. Търся да закупя предна броня от S2/Competition. Оферти в темата или на ЛС.
  10. dR32

    Кабриолети (89)

    Благодаря, ще го погледна тези дни, а между другото се сдобих и с волан.
  11. dR32

    Кабриолети (89)

    Така, взех си я от сервиза преди няколко дни, пръснах и добавките на броните, че бяха посивели доста Определено изглежда по-добре сега. Вече и навъртях близо 600км и се държи добре засега, но има малък проблем - когато карам с пуснат климатик, понякога започва да губи обороти на празен ход, дори изгасна веднъж. Някой имал ли е подобен проблем?
  12. dR32

    Кабриолети (89)

    Не, автоинтериори Стъни-М . Едит: Май е неговата
  13. dR32

    Кабриолети (89)

    2.0 140к.с. АСЕ е мотора, иначе съм от Търговище. Днес говорих с една фирма във Варна, казаха, че излизало около 200лв и гаранция давали, процедурата са я правили и на друга такава кола, казаха, че няма да е проблем да се смени. Отнемало около 2 дни. А относно боята, просто ме дразнят тези неща и поне бронята, и добавки искам да ги пръсна.
×
×
  • Create New...