Jump to content

Muko

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Muko

  • Рожден ден 15.07.1981

Друго

  • Kaра
    Audi Cabriolet 2.6

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

1232 профилни разглеждания

Muko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Някой колега да е монтирал седалки от А8 ? Говоря за предните...........
  2. Muko

    Кабриолети (89)

    Нищо не съм разтърквал още....Чакам да се боядиса още....вече стана година и още в бокса,но шприца го оставихме да съхне около няколко месеца :).................Надявам се средата на май да е на пътя!
  3. Muko

    Кабриолети (89)

    За парктроника тип "лепяща лента" имам го същия само със зумер на Голф 4-ката и да,върши работа. Взех го от АлиЕкспрес за нямаше и 20 лв. Иначе на Аудито задната броня беше дупната така или иначе и затова сложих стакъв със сензори които обаче периферивта им се лепи отвътрешната страна на бронята и сензора става наравно с бронята както е на по-новите коли вижда се едно кръгче колкото 2 стотинки. Много добре стои ,но още не е довършена колата и няма снимки. Поздрави!
  4. А някой има ли идея защо немога да се свърже диагностика?Бушони има ли за 2х2 буксата?
  5. Здравейте колеги, имам въпросното Ауди от заглавието и проблема е следния :Паля, изкарвам я от гаража всичко е Ок запали на четвърт... Оставям я целия ден отвън. Вечерта се качвам да я прибирам и няма палене.... Припалва леко все едно няма бензин, но бензин имаше над червената зона, ходих и взех още 5 л да сложа... Същата работа.... Налягане на помпата над 4 бара.... Диагностиката не иска да се свърже се, а преди това съм я закачал с Ваг-ком и Делфи. АБС модула изключих да не да е забил К-линията, но пак греда.... От какво може да не иска да се вързва и да не пали? Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да сподели! Поздрави!
  6. Muko

    от 4x108 към 5x112

    Здравейте колеги, Някой има ли снимка къде се поставя дистанционната втулка или къде се пили при преминаване от 4х108 към 5х112 ако си с големия лагер 82мм и слагаш главини от S6? Поздрави!
  7. Muko

    Кабриолети (89)

    Много полезна тема си написал колега! При мен засега е наред ,но не се знае кога ще дойде и на моята времето.............
  8. Muko

    Кабриолети (89)

    В този месец, в двадесет и петия ден, празнуваме Рождеството по плът на Господа Бога и наш спасител Иисус Христос. Господи, помогни ни и ние да се родим духовно! Честито рождество Христово! Бъдете живи и здвави!
  9. Добър вечер колеги! Ауди Кабрио / Купе имат ли S-контакт /като изгасиш колата и върнеш контакта радиото да продължи да работи/ и като извадиш ключа да спира. Моето му премерих всички кабели към СД-то, но няма S-контакт.....Забелязах ,че и зумера за забравени фарове неработи.Може да ми дадете насоки какво да търся или направо някакви схеми на Бг или английски........... Благодаря предварително!
  10. Muko

    Кабриолети (89)

    Здравейте, вече и аз мога да се похваля с кабрио Значи май е Акоя, но не съм 100% 2.6 бензин '96 , ръчка, клима, ел гюрук, S-пакет, сива кожа..... Има си забележките по външния вид и сега се почва.... Цялостно боядисване, смяна на ляв стоп, десен мигач, бледа, лайсни на вратите .... Това предстои на 1-во време....
  11. Здравейте, Купувам комфорт модул за Ауди А4 Б6. Модула трябва задължително да бъде 8E0 959 433 AR или ВА за комби с 2 предни ел.стъкла.Други модули нестават! Поздрави! тел,0894301030
  12. Здравейте, опитах се да сложа същия усилвател на Голф 4, но при мен ср получават смущения и хваща сравнително слабо. От какво може да е и как мога да реша проблема. При отворен багажник радиата се оправят. Поздрави!
  13. Muko

    Кабриолети (89)

    Здравейте колеги, искам да попитам може ли без преправяне да се сложи климатик от Ауди 80 на Ауди 80 кабрио....
  14. Бях решил, но незнаех, че така стоят нещата. След изчерпателните обяснения от 2-ма ви няма смисъл да пробвам.
  15. Здравей, радвам се като гледам хора който искат колите им да изглеждат добре без да пестят средства.Да се чустват страхотно като я гледат или се возят с нея... Аз съм такъв и искам като си видя колата отстрани и да ми стане хубаво как съм си я направил. Като се кача вътре да ми доставя удоволствие да я шофирам. Поздравявам те за това колко време и средства си отделил за колата за да изглежда страхотно! П. П. Може ли да ми кажеш номера на боята, че много ми хареса това бяло....
×
×
  • Create New...