Jump to content

joro_dexter

Members
  • Мнения

    186
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно joro_dexter

  • Рожден ден 31.08.1980

Друго

  • Kaра
    Audi Allroad 2.5 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Österreich

Последни посетители

1350 профилни разглеждания

joro_dexter's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги , имам същия проблем . Искам да попитам къде и как се сваля тази гривна с магнитите ? Благодаря предварително .
  2. Здравейте колеги , както обещах искам да споделя : получих новия модул с буква L , моя беше с буква G . Свързах го и всичко заспа . Работи , като ново .
  3. Благодаря за инфото колеги . Новия модул струва 800лв , поръчах си втора ръка от Норвегия за 120лв с транспорта . Ще ви кажа какво се е случило , като го получа .
  4. Колега благодаря за бързия отговор . Аз си имам монтиран оригинален теглич с всички кабели и букси , но модула в който влизат се прецака и сега нямам габарити на ремаркето , а като натисна спирачката ми светват стоповете и мигачите заедно . Колата е Туарег и не съм сигурен ако ги навържа директно без модула дали няма да даде някаква друга грешка . 🙈
  5. Здравейте колеги , имам подобен проблем . Но при мен се бъркат светлините и май проблема ми е в самия модул . Та въпроса ми е , може ли да свържа кабелите директно , без модула и дали ще работи ? 🙈
  6. joro_dexter

    ГНП за АКЕ ???

    Благодаря най сърдечно . 😇😇😇
  7. joro_dexter

    ГНП за АКЕ ???

    Сърдечно благодаря . Можеш ли да ми кажеш къде мога сам да намеря тази информация и за останалите модели 2.5 тди ? Благодаря предварително .
  8. joro_dexter

    ГНП за АКЕ ???

    Аз имам три помпи но не знам коя ще пасне , а знам че последната буква от номера е важна
  9. joro_dexter

    ГНП за АКЕ ???

    Привет колеги , искам да попитам кои помпи стават за въпросния двигател , а именно 2.5 ТДИ АКЕ 180 коня . По точно кои букви след номера на помпата . Благодаря предварително .
  10. Лично аз съм супер доволен от този мотор , върви доволно и не гори много . А и е с новите валове с ролкови кобилици . Не , че не се чупят и те , но не са като при 150 коньовия мотор .
  11. Ако проблема е само в имобилайзера , трябва да запали , но веднага след това ще загасне . Но ако въобще не преплава , търсете другаде . Центровката , обезвъздушаване ....
  12. Запалих я от четвърт оборот . Ремъка на помпата съм зацепил грешно и не мога да си го обясня как , но помпата беше с 45 градуса назад от центровката . Хихи
  13. Днес смених дюзите и вакуум помпата , резултат никакъв . 😂😂😂 утре ще погледна пак зацепването . Относно имобилайзера , не съм го пробвал още .
  14. Да , със спрей пали и веднага гасне .Като се постопли , ще върна малко центровката на помпата , но все пак мисля да сменя и дюзите.
  15. Зацепвал съм я по “учебник” , а не с разни чертички и маркери 😂🙈 със щифта на коляновия вал и двете плочки на разпределителните валове . Възможно ли е вакуум помпата да се бъзика и затова да не пали ?
×
×
  • Create New...