Jump to content

Mandingo

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Mandingo

  1. Дано само пробега се окаже реален. Въпреки, че се съмнявам часник да прави измекярски истории. Поне аз не бих
  2. Разбира се, че искам и харесвам лети джанти. Това, което споменах е че тези не ми харесват просто - някакво шокарно Момо, като за младеж. Колата е страхотна и според мен с едни оригинални Ауди лети джанти 17' ще изглежда много по-стилно, ефективно и практично от гледна точка цена на гумите. Ще я огледам с майстора, диагностика в ауди, дано има добра история и ще вида как да се процедира Туко виж съм ви станал колега По първата нищо не споменахте
  3. Цитиране на предходен пост! На пръв поглед, факт! Но това, което търся е качествен и надежден автомобил. Честно казано С-елементите не са нещо което накланя везната. Гледам че има повече системи, въпреки че не знам каква е разликата между Автоматичен контрол на стабилността, Електронна програма за стабилизиране и Система за динамична устойчивост. Дали изобщо има разлика или така са ги сложили? Джантите грам не ми харесва, не обичам искрящи изпълнение, а и 18' гумите са много скъпи - ако случайно я купя съм веднага готов на бартерче с някой нъдещ колега ако има желание
  4. Здравейте! От известно време си търся да купя Ауди А4 В8 - спрял съм се на бензинов мотор, тъй като имам годишен пробег от около 10К, а и предполагам шанса за реални или поне по-малки километри е по-реален. Също така се ориентирам към ръчна кутия, защото ми се струва по надежна, а и ме дразни замислянето на автоматика. Моля да кажете мнения по 2 автомобила, които съм харесал: 1. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11392891386757109&f1=details&slink=61jj7x 2. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11382958871309815&f1=details&slink=61jj7x - при този не ми харесват джаните, предпочитам оригинални, но предполагам, че тези подлежат на продажба и смяна с стандартни. Аз съм консервативен човек Не знам дали да отчитам като минус, факта че и двете коли са карани само в БГ? Иначе бях харесал този - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11392221593032708&f1=details&slink=61jj7x - изключително запазан без забележка, история до колкото я проверих се оказва реално. Но след като я покарах нещо ме усъмни, че върви като за 160к.с. после се обадих в ауди и там миказаха, че е 120к.с. Като ще давам толкова пари, поне искам да ми прави кеф шофирането. Както мислите за двигателите 1.8Т и 2.0Т - надежни ли са? Четох, че харчат масло, което не ме притеснява, защото се грижа за колите си както трябва - просто ще трябва да доливам. Други минуси да споделите? Мерси!
  5. Mandingo

    Обща тема: Audi A4 B8

    Много благодаря за бързите отговори. Още веднъж се извинявам за раздела, но както казах съм нов и се ориентирам. Може би ще е най-добре да я видя на място. Това, което ме привлече е, че 2013г колата е била на 72К - потвърдено, а и швейцарците знаят как да поддържат коли. Там пара не се щади.
  6. Mandingo

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте и поздравления за полезния форум. Регистрирах се с надеждата съвесем скоро да стана и аз собственик на марката. Извинявам се ако не пиша в правилния раздел, но още се ориентирам Харесал съм един екземпляр - А4 Б8 2.0Т от 2009 - изчетох доста теми за проблеми и болежки, но в крайна сметка не стигнах до нищо конкретно, освен дежурните мнения, че новите автомобили са по-паянтови от старите такива. Имам конкретна молба за мнения относно автомобила, който съм набелязал: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11381601021138783&f1=details&slink=608xz9 1. Струва ли ви се, че колата е имала удар отзад - на снимките на задницата ми се вижда една фуга, която според мен не е нормално да е толкова широка. 2. Волана не е мулти-функционален, което според мен не е нормално за кола с такива екстри. Това ме навежда на мисълта, че след удара отзад, се е издул еърбега и при смяна са сложили по-евтин волан без екстри. А е възможно и просто да се филмирам. Моля ви да кажете какво мислите по въпроса и като цяло за колата. Иначе историята съм я проверил и километрите са реални. Предварително благодаря и лек ден!
×
×
  • Create New...