Jump to content

y.tsenova

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Последни посетители

253 профилни разглеждания

y.tsenova's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Цитиране на предходен пост! Оо напълно съм съгласна с теб. Просто не съм мамино детенце и няма откъде да взема 3000 лв за ремонт. Това ми е втората кола, за която дадох всичките си пари и съм останала с едни 1000 лв, които бях предвидила евентуално за газова бутилка, ако ми харчи много. От тази гледна точка ти казвам, че няма как да дам 3000 лв. Ако имах нямаше и да се замислям, защото за мен колата е уникална, спрямо това което мога да си позволя. Е друг е въпросът, че много хора казват "всеки да си знае чергата" е да обаче, аз точно преди да я купя отидох в автосервиз за да ми кажат дали всичко е наред (каквото и ми казаха, че няма никакви проблеми) и се ориентирах г/д едно обслужване за тази кола колко ще ми излезе и реших, че ще мога да си я позволя. Но в един момент (само седмица след покупката) вече проблем възникна... Според мен няма как да се счупи изведнъж този автомат за толкова малко километри (минала съм МАКСИМУМ 500км с нея, реално са около 300). Както и да е, благодаря за съветите и ще проверя отново въпроса с Мишо
  2. Цитиране на предходен пост! Оо аз все още не мисля, че съм се прецакала. Страшно много си харесвам колата и се надявам ремонтът да не ми излезе златен... защото все пак съм взела тази кола за 8000 и не виждам смисъл да набивам 3000 лв в нея за ремонт... Да ти кажа аз май повече се ориентирах към този Коко. Разрових се в интернет за него и прочетох доста положителни коментари. Имам познати, които познават Мишо, итвърдят, че е най-добрия в София, но взима много пари. Опитвам се да намеря вариант който хем да не е златен, хем това да не е е за сметка на качеството и заради това се спрях на този Коко. А иначе откакто стана това нещо колата си почива на паркинг и изобщо не я карам.
  3. Цитиране на предходен пост! Не съм пробвала да спра и да подам рязко газ. Сега съм я оставила на паркинг, докато намеря къде да я закарам. Не искам да я троша още и да ми излезе ремонта двоен. А можеш ли да ми кажеш ако е мозъка ориентировачно като цена какво означава това.
  4. Казаха ми, че и моята е маслоядка, със същия двигател съм. Още на 2-рия ден започна да пищи, че иска масло. Добре че предишните собственици са предвидили и ми бяха оставили едно шише пълно с масло. Не боксува, точно си бие при първите скорости. Мдд направи ми впечатление, че когато е студена почти изобщо го няма това биене, но покарам ли я малко повече и започва постоянно да се усеща. Не знам дали има връзка.
  5. Ами "колега", защото съм жена мисля, че този отговор е достатъчен.. Просто никога не съм карала автоматик и исках и аз малко да се поглезя. Бях се спряла на VW Passat, Audi A4 i Peugeot 607. Единственият пасат, които харесах имаше проблем в скоростната кутия, между Пежо и Ауди ми казаха, да не се замислям и да взимам Ауди-то... Е да, ама сега ми дойде този проблем на главата и се чудя какво да правя и къде да ходя
  6. Здравейте, имам запитване към вас, понеже изобщо не разбирам. Преди седмица си купих Audi A4 2.0 бензин 2001 г. Първоначално ми направи впечатление, че автоматика леко прескача между 1,2 и 3та скорост. След цяла седмица каране (изминала съм не повече от 500км) проблемът вече стана сериозен. Прескача много повече, направо се запъва на първите скорости. Пробвах да ги сменям ръчно, пак има препъване, но е съвсем леко. Какво мислите, че е според вас. Продавачът ми каза, че е сменил филтъра и маслото на скоростната кутия преди по-малко от 20 000км. Някои ми казват, че вероятно е мозъкът, други, че сигурно са дисковете. Ако нямате представа споделете някъде където мога да отида за да я прегледат, но да е г/д нормална цена, както и ако имате предложения какво може да е, колко горе долу ще ми струва. Благодаря предварително. П.С. От София съм.
×
×
  • Create New...