Jump to content

rbelchev

Members
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от rbelchev

  1. rbelchev

    Кодиране на стопове

    Ето така светят
  2. Здравейте група, някой може ли да помогне. Може ли да се кодират стопове на Американска А5 да светят като европейски. Колата е 11 мецес 2011г с диодни стопове, но няма стопове за мъгла. това са стоповете: и светят само външните а искам да светят по цялата дължина ето така а най-лошото е че изгубихме оригиналните кодове на американските стопове и сега дава грешка за игорели крушки.
  3. Аз че не проверих модула не го направих, но пък цената за комплекта бе приемлива Кабел нямах пуснат импровизирах един за проба и нещата се случиха и всичко тръгна но си чакам на 03 април оригиналния кабел.
  4. Е за 1 час толкова просто не можах да намеря точния кабел и поръчах оригинален и чакаме...
  5. Не съпбразих въобще бях в еуфория че съм си намерил комплект темпонат за 100кинта само остава кабелчето да си направя.
  6. Имам напредък с круизконтрола днес разглобих колата и се оказа че моят модул е с същия код като този който купих.
  7. Ясно пробвам да го подкарам в понеделник и така иначе модула у лоста са свалени от кола с фабричен круиз контрол
  8. Да нещата ги четох но там където бе писано за руския форум ме обърка нещо иначе за кабела разбрах
  9. Здравейте аз също се захвамах да слагам темпомат на моята А3 8P 2003г и закупих тези части: До тук прочетеното разбрах че модул с номер 8P0 953 549 не подържа темпомат. В крайна сметка модула и лостчето са свалени от една и съща кола ето ги и тях: Ще имам ли някакъв успех с начинанието. Благодаря
  10. Здравейте колеги, търся си пластмасовия тъмпон на който ляга крика за да се вдигне колата. Трябват ми 2бр предни. Сериен номер 4F0 802 845
  11. Колеги може да изтриете темата че се оказа че едната джанта е пукната...
  12. Възможен бартер за тези модели джанти, Не държа да са оригинални, възможно е и доплащане от моя страна в рамките на нормалното:
  13. Здрасти колега търся джанти за Allroad 4F, нещо 18 инча ЕТ 35-38
  14. Продавам 4бр. BBS LeMans ( реплика ) Диаметър: 18 Инча Ширина: 8J ET: 28 Между болтово: 5х112 Централен отвор: 73мм с втулки на 57,1 Цена: 700лв. за съфорумници , Възможен е бартер за оригинални джанти 18' от Audi подходящи за A6 4F Allroad. При интерес пишете тук или в OLX или на посочения телефон в обявата в OLX http://olx.bg/ad/prodavam-dzhanti-bbs-lemans-replika-ID5eXw8.html Снимки:
  15. Бартер за друг автомобил до 28 000лв
  16. rbelchev

    Снимки на А6 4F

    С новата джанта
  17. Когато закупих нов акумулатор колата я замериха загасена и запалена и всичко и бе наред. Снощи майка ми каза че 2 пъти и е правила проблем с това че и показва че има изгоряла крушка и след повторно запалване на автомобила и фаровете всичко се оправяло възможно ли е това да е то баласта на този фар?
  18. Здравейте колеги имам, проблем с моята А3 2003г. с акумулатор. Проблемът е следния, когато не карам колата 2-3 дни акумулаторът и пада дори не може да се отключи с дистанционното, Акумулаторът е чисто нов, когато го купувах момчетата я замериха и колата си зареждаше нормално и имаше нормална консумация на ток. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем, и как го е решил. Да допълня колата има поставен допълнителен имобилайзер. Възможно ли е да губи ток от него и затова да пада акумулатора. Та общо взето въпроса ми е. Някой сблъсквал ли се е с този проблем. Как го е решил и каква е била причината за появата му Благодаря предварително.
  19. Възможен бартер за Audi S3 8L с доплащане.
  20. Здравейте, интересува ме може ли да се поръча част от предната броня за Audi A6 Allroad 2007г. Интересува ме тази част от снимката. В Auto Plus ми извадиха този номер на часта 4F0807681J01C, но момчетата там не са сигурни дали идват и двете неща от снимката, защото им показва само рамката на халогена. разрових се в интеренет и намерих само този номер уж само за вътрешната част (тази квадратната от задния край на рамката) номера е този: 4F0807681J, a искам да ги закупя и двете и се обръщам към вас с надеждата да ми кажете дали са и двете и да ми дадете ценаза тях. Благодаря предварително.
  21. rbelchev

    Проблем с DSG кутия

    Имам приятел който работи в Американска тунинг фирма в Вашингтон която тунингова само Audi и VW и казва че имат софтуер за DSG кутия при който кутията сменя за 1,3 Наносекунди което е хипер бързо но за сметка на това съкращава живота на съединителя и кутията
  22. Най-вероятно е или съединителя или мехатроника аз минах по този път миналата година декември месец а проблема на колегата Бунев е точно мехатроник
×
×
  • Create New...