Jump to content

Kardana

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 100

Kardana's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрасти! Ако не можеш да го извадиш под някакъв ъгъл имаш два избора. Понеже аз съм махнал тръбите от охладителя до комппресора и радиатора, и съм ги заменил с маркучи - свалих охладителя, който е хванат само с четири болчета под жабката и го изместих малко за да излезе ел.дв. Ако ти позволяват тръбите, така е по лесно и за теб. Трябва му много малко. Иначе трябва да повдигнеш другия кожух дето е двигателя. За тази цел не сваляй таблото. Първо свали двата плоски въздуховода от двете страни до барчто. Те са с по едно блтче и с по една щипка. След това двата г-образни с кръгло сечение въздуховоди, които са само мушнати и един гумен в центъра. Тогава ще видиш двата куплунга - син и червен, които трябва да изкл. Отгоре знаеш, че трябва да махнеш пласмасите и механизма за чистачките за да извадиш кожуха, които се крепи с една планка за купето. Когато правих тези неща двойно залепващата лента се съсипа частично. На всички места където беше необходимо сложих самозалепваща дунапренена лента за прозорци и стана супер. С това мога да помогна! Успех!
  2. Според мен датчика е само за това да ти извести ако тампона се скъса! Забравих да ви питам - около оригиналния тампон има ли един колан, които служи при евентуално скъсване?
  3. Друже! Ел. двигателя и турбинката се изваждат без да се сваля кожуха, като първо махнеш гуменото съединение между този кожух и другия в ляво от него, където е охладителя. След това се маха пластмасовия фланец дето е надянато онова гумено съединение, а той се дърги на три винта за кожуха. С тях ще се узориш малко. Тогава от другата страна на ел.двигатела-там, където е вкл. захранването има една зегерка, която трябва да махнеш с разтваряне. Така като буташ отзад и дърпаш за турбината двигателя излиза. Той е капсулован и ако ти се играе може да се разтвори и да се направят нови бронзови втулки и да се сменят четките, но по-добре друг здрав. Успех!
×
×
  • Create New...