Jump to content

DEN34

Members
  • Мнения

    243
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от DEN34

  1. Телефона е 0879 05 333 1 - вивателски е, първия посочен М-телски вече не е актуален.
  2. Вчера един колега мина и като ги погледна, каза, че централния им отвор е по-голям от 57,1. Така че за хора с такъв отвор ще са необходими и втулки допълнително.
  3. Джантите все още се продават и вече са свалени от гумите. Никъде по тях няма никакви цифри или букви, така че който иска, може на място да се убеди, че повече инфо от даденото до тук не мога да кажа. Ако има интерес - идват и се гледат, след предварителна уговорка по телефона.
  4. Колега, проблема е, че съм ги оставил при един познат в гумаджийницата му, която обаче в момента не работи. И ако си намеря реален купувач, ще го извикам, да дойде да я отвори. Ама само за да ги погледна да го разкарвам е малко неудобно.
  5. Това, което знам за джантите, съм го написал горе. Освен междуболтовото разстояние и това, че са изкл. здрави, друго не мога да кажа. Който иска, може да дойде да ги погледне, ако иска на място да ги пробва, няма проблем. За кои модели стават нямам представа. Тел е 0879 05 333 1
  6. Колега, а тези комплекти с промо цени от кои са - големите или слим и колко ватови са?
  7. Джантите все още се продават - 250лв без гумите.
  8. Бронята е леко натисната в средата, цена 40лв. тел. 0889 55 333 1
  9. Цена без гумите - 250лв., с гумите 280лв.
  10. Цена без гуми - 260лв., с гумите 300лв.
  11. Нова цена - 350лв. Джантите са много здрави, карал съм ги 4г. на 100-ца с 2,8 двигател отпред и 95л метанова бутилка отзад - нито един път не са кривени и изправяни.
  12. Продават се 4 броя лети джанти 15-ки, 5х112, с бонус 4 летни гуми 205/60/15. 2 от гумите са с 5-6 мм грайфер Пирели Р6000, другите са с около 4мм - Р7. Продават се само комплект - 380лв. На 2 от джантите липсва капачката.
  13. Колега, според мен, не че съм специалист, ти е много ниска температурата на превключване. Изпарителя още не е подгрят достатъчно и не работи добре на толкова ниски температури. Все пак газта е течна и има нужда от по-висока температура за пълноценно преминаване в газообразно състояние.
  14. Колега, кажи цена за комплект 2 гаRнитуRи за Ауди 100 2.8 ccm V6 92г., както и цена за теRмостат.
  15. Аз тук в този форум не съм продавал нищо, поне до сега,това може да се види много лесно и при това от всеки, така че не ми трябва въобще да печеля каквито и да е било клиенти,не съм търговец и нямам намерение скоро да ставам, а езика ми е подобаващ за съответния насрещен тон. Така че, не идвай при мен, нямам какво да ти продам, нито какво да ти дам. Колега, май при теб може да се каже, че стана недоразумение между нас за тела, поне съдейки по съвсем нормалните ти постове тук. Но същото не може да се каже за този с катализаторите, не че ще ги сменям вече - поне така ме посъветваха няколко човека или поне докато не се запушат тотално. Колега, както винаги си много точен, спокоен и на място . Мога само да ти завиждам за някои неща, жалко чи си изключение в нашата държава. Иначе съм напълно съгласен да се изтрият всички постове, освен даващите линкове към хора, опитващи да измамят другите.
  16. Колега, въобще не визирам теб в последния си пост, или пък ако те визирам някъде, то е в частта прекалено търпими и толерантни. И веднага ще ти обясня зящо - не смятам, че е толкова глупав и без да иска е пуснал така неправилно или двусмислено обявата и в това съм 100% убеден. А иначе ти беше от малкото, които донякъде го защитаваха него, без по никакъв начин да ме нападаш мен, за което съм благодарен - все пак и аз съм човек и не винаги мога да съм прав, макар че в случая бих продължил да споря и да защитавам моята теза Иначе не нападам ни най малко хората от Враца - такива има на всякъде. И не парадирам с нищо и перфектно си спомням за онзи тел и че просто ти написах, аз до колко давам, след което твоят следващ пост беше да напишеш колко смешно ми било предложението, вместо като културен и възпитан човек да напишеш - благодаря за предложението, но парите са малко - все пак аз като клиент и купувач трябва да съм цар, ама това пак е в други светове.
  17. Еееееее, благодарско КОЛЕГА , най-после точно в тая тема един ЧОВЕК да ме разбере МНОГО точно и най-вече да ме ЗАЩИТИ от нападките на всички АДВОКАТИ на ТОЯ измамник, който се опитвах да разоблича за другите колеги тук, а не за нещо друго, щото аз го разбрах още след първото ЛС, което ми писа. А иначе държанието ми е като на всеки човек, живеещ в ЕВРОПА, поне там така реагират БЕЛИТЕ хора даже и на такива дребнички измами, като тази тук. Но явно тук 45г. не могат току така да се заличат - едни са прекалено тъпи, да се ориентират кой кого обвинява, други прекалено толерантни към такива измамници, като ТОЯ моя, трети явно също вършат такива или по-големи измами и естествено няма да почнат да нападат себеподобните си, а има и такива от първия и третия вид накуп. Ама и на един да помогна да се ориентира, смятам че си е заслужавало да изтърпя всичките хитроумия.
  18. Никога не съжалявам за нищо, това първо. Не ми говори, че ми слушаш простотиите, ЩОТО не съм те карам да ги ЧЕТЕШ, а не слушаш, това второ. Постовете ми ги четеш, като ДЯВОЛА ЕВАНГЕЛИЕТО, дали от простотия или щото така ти изнася, НЕ ЗНАМ, не те познавам лично, та да давам квалификации КАТО ТЕБ, това трето Когато някои ми казва, че трябва да бъда ИЗТРЕБВАН, защото му развалям измамите, не само ще крещя и ще размахвам средни пръсти , това четвърто И най-интересно ми е защо и как реши мен да ме нападаш, а на ТОЯ, който писа пръв, че ще ме изтребва МЕН, не реши да му отговаряш нищо, интересно като работиш всеки ден с КЛИЕНТИ, да не би да се индетифицираш с измамника с доказано ФАЛШИВАТА обява, та за това така СТРЪВНО да продължаваш да хапеш мен и само мен, това пето. И последно, само едно просто въпросче, от къде реши, че ти трябва да определяш на кого ще пиша, не да викам, ТОЯ, още повече, че човек с 2 поста тук, единия от които за фалшива обява, не може и няма начин как да ми е колега, това май беше шесто.
  19. Напълно си прав колега, само с едно доуточнение - не тук да се обясняват нещата, щото ще стане като с моя ИЗМАМНИК, ами само да се посочва линк към темата, пък в нея да се изяснява кой какво.
  20. Не аз имам обвинител, ами АЗ ОБВИНЯВАМ ТОЯ В ЛЪЖА. И явно има нужда от още по-големи букви, за да схванат другите за какво иде реч. Щото трябваше като 99% от овцете в тая държава след като установих, че лъже да си затрая и да си кажа аз го разкрих и няма да правя нищо с тоя пък другите да се оправят както могат. Ама явно и за това такива, че и много по-големите мошеници и измамници процъфтяват тук, щото за доста е сложно да се ориентират в такъв съвсем прост и ясен случай - в обявата пише, че дава МИНИМУМ 100ЛВ НА КАТАЛИЗАТОР, а на мен за кола с 2,8 двигател, т.е. най-големия за модела и съответно с най-големите катализатори ми предлага по 75лв. Та пояснявам, явно има нужда, кво дава тогава за по-малките катализатори и още по-интересното, за кои дава по 100 и повече лева.
×
×
  • Create New...