Jump to content

panda73

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от panda73

  1. Здравей колега Пловдив-Варна-Пловдив малко далечко ми идва но ако мога да измисля някакъв превоз (някой познат който пътува )ще пиша ,а за серьозното серьозен съм.
  2. Колега пиши от къде си за да си предвидя и пътните разходи ,а за цената на 220 лв.ще стиснем ръцете.
  3. по принцип цялия ми трябва но предполагам че на стария делкото е същото притесняваме дали ще стане скоросната кутия защото моята е автоматична ако можеш да дадеш някаква информация дали става или не става пиши благодаря предварително...........(и напиши някаква цена)
  4. търся та си купя двигател 2000 кубика 115 коня бензин на сносна цена
  5. Цитиране на предходен пост! Благодаря колега открих ги и точно в тях е проблема
  6. Здравейте колеги някой може ли да ми каже каде е захваната кормилната рейка на ауди 100 ц4 (2000 115 коня) разхлабела сее и цялата предница танцува, благодаря предварително.
  7. Цитиране на предходен пост! Забравих да напиша че преди това ми светна лампа за ниско ниво на спирачна течност,та може и от това да се е явил проблема. Както писах купих колата на скоро,никога преди това несъм карал Ауди,макар че съм им фен на тези коли,и сега тепърва можеби ще пиша и ще се интересувам от всичко свързано с тях. Има доста неща които не са ми ясни по колата ,а и нали знаеш кола на старо...................... :razz:
  8. Цитиране на предходен пост! Здравей колега казаха ми да разкача клемите на акумолатора,направих го и се оправи но това предполагам не решава проблеба,защото има някаква причина да преминава на автоматичен режим
  9. Здравейте колеги на скоро си купих Ауди 100 ц4 ,2000 кубика 115 коня,обаче от време на време се поевява някакъв проблем със скоростите,остава включен на една скорост(предполагам трета)трудно потегля и не влключва други скорости. Ако някой може да помогне с нещо да пише ,Благодаре ви предварително.
  10. Цитиране на предходен пост! здрасти колега къде се намира блока за управление на климатроника, защото ас имам подобен проблем самоче при мен не вклюва винаги компресора
×
×
  • Create New...