Jump to content

caligula

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от caligula

  1. Стефко е номер едно!Само на него се доверявам в това отношение!
  2. Благодарности на колегата kpematop .Вчера момчето ме изчака до 18 ч за да ми ъпдейт-не скоростната кутия и всичко което трябваше.Съзнателен и отзивчив.Поздрави от Русе.
  3. caligula

    Китайски нещица за 4F

    Може да си закачиш към този модул,двд,тв тунер и др.модули.(поне така пише).
  4. caligula

    Китайски нещица за 4F

    Доволен ли си?Има ли някакви проблеми след инсталацията. Цитиране на предходен пост!
  5. Колеги споделете мнение за ето този продукт: http://www.aliexpress.com/item/MOST-AUX-Audio-Interface-For-2005-2009-Audi-2G-MMI-System-A6-A8-Q7/2003730828.html
  6. caligula

    Въпроси за А6 (4F)

    Ами имаше описание за това как се активират дневните светлини от този CAN Gateway,но когато промених цифрите от кодинг-а с описаните и ми се появи този надпис.
  7. caligula

    Въпроси за А6 (4F)

    Ами притеснява ме защото,в първия момент когато го отворих този CAN Gateway,имаше опции с адаптация и др.,но в един момент ми изписа че това не е оригиналния кодинг,че с този модула няма да работи.Нямам точен спомен а и не знам от къде мога да го взема този оригинален кодинг,за да си функционира модула нормално. P.S.Извинявам се ,че задавам въпроси на лаик ,но съм нов във форума и не съм много в час с всички тези неща.Все пак благодаря за помощта която ми оказвате. Цитиране на предходен пост!
  8. caligula

    Въпроси за А6 (4F)

    Никой ли не може да каже дали е нормално или не,това което е на прикачения файл?От къде да взема този оригинален кодинг.....???
  9. caligula

    Въпроси за А6 (4F)

    Здравейте,колеги.Нуждая се от малко помощ.Не съм сигурен ,но мисля ,че успях да прецакам нещо.Прикачам снимка с проблема.
  10. Запитване за централната конзола или по точно само за модула с бутоните на радиото тв,навигация и т.н.Ако е възможно някаква снимка понеже се протърква модула лесно. Благодаря.
  11. caligula

    Въпроси за А6 (4F)

    Здравейте,колеги.От скоро съм притежател на А6 3.0 и искам малко помощ относно подръжката на автомобила в гр.Русе ,като например сервиз за смяна на масло на скоростна кутия, ел.сервиз.Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...