Jump to content

лубо

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    2001 allroad 2.7 b

Персонална информация

  • Пол
    Male

лубо's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Купувам компютър за въздушно окачване за allroad 2000-2005 - 4Z7 907 553 A
  2. Проблема е решен. Оказа се в крайна сметка вентилатора или по точно четките са износени и на определена позиция като застане колектора, четките не контактуват и съответно не работи. Като се заварти леко си тръгва и не може да се разбере че има проблем. Нови четки и всичко е на 6
  3. При мен са три. Двете са си електрически и не е ясно коя е за климатика тъй като тази която би трябвало да е за климатика работи и когато загрее колата без да е включен климатика
  4. Здравейте, имам следния проблем: В задръстване температирата на антифриза стига до 110г. След като се вдигнат над 50км/ч и температурата пада на 90г. Вентилатора който е до перката която се върти от двигателя никога не съм го виждал да работи и предполагам от това е проблема. Работи само вентилатора от предната страна на радятора. Проверих го въпросния вентилатор ... работи си нормално, модула който ги оправлява и двата вентилатора също е изряден. Температурния датчик който е на маркуча от долната страна на радиятора също работи. Защо модула не включва и другия вентилатор ? Очевидно очаква информация от някъде, но от къде ??? Някакви предложения?
  5. лубо

    Audi Allroad въпроси

    Здравейте, някой пробвал ли е да изведе изход за помпане на гумите от компресора за въздушните възглавници, както при туарег има такъв. Какво мислите по този въпрос?
  6. Здравей те, наскоро се сдобих и аз с един олроад и първото нещо беше да сложа аларма. При откачане на акумулатора, както и при сваляне на комфорт модъла не съм имам проблеми след това. Модула е горе долу херметично затворен ... влязла ли е вода вътре в него? И друго ... интегрални схеми (чипове) не е желателно да се чистят със спирт.
×
×
  • Create New...