Jump to content

Georgi Boyadziev

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 2.0i

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Bulgaria,Panagyurishte

Georgi Boyadziev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Има развитие по темата.Закарах я тук в Панагюрище на сервиз и като я запалих,веднага ми казаха че дърпа въздух и започна да пръска с един флакон по маркучите и се оправи работата на двигателя за 10 сек.След това погледна ,че тая голямата тръба за въздушния филтър е откачена долу,то не се вижда от горе,закачи я и се оправи .Но изникна друг проблем,на бензин върви добре,но на газ пресяцва и дори прехвърля на бензин когато е в ниски обороти,като и дам газ в движение вдига оборотите много бавно и мотора бучи не се наема нещо.
  2. Колеги с какви свещи трябва да работи този мотор с 3 полюсни или с 1 полюсни ? 2.0и 131 коня
  3. Здравейте колеги.Вчера тръгнах за Пловдив с колата,стигнах без аварии,спрях колата пред блока и след 1 час тръгнах да я паля тя гасне и работи само като давам газ ,пусна ли газта пана да 400 оборота работи 2 сек и гасне.Та така на 20 м имаше сервиз закарах я и там я гледаха 3-4 майстори и ми викат "Колата има избила гарнитура на капака,влязло е масло между свещите и бобините и работи на 2 цилиндъра",казаха че трябва да сменят гарнитурата и свещите и евентуално ако има някоя изгоряла бобина.Смениха ми гарнитурата на капака , и теча на масло спря смениха свещите,бобините бяха здрави ,но колата не се оправи .Закачахме я на елком и не дава никакви грешки. От Пловдив тръгнах за Панагюрище , качих се на магистралата повече от 120 не може,повече от 3 хиляди оборота не вдига . Одеве и смених въздушния филтър но няма резултат.Да вметна колата е с газов инжекцион.Но проблема го прави и на газ и на бензин.Давайте мнения че вече в 2 сервиза не могат да я разберат тая работа откъде идва..... Благодаря ви предварително !
  4. Аз карам 2.0 бензин и имам същия проблем.Карах е на сервиз и казаха че трябва да се сменят гумичките на клапаните
  5. Здравейте, от доста време колата нещо не върви както трябва,пък вдигна разхода, закарах я на сервиз и там ми казаха че катализатора е запушен.Където и да е закарам ми казват да го отрежат и да сложат тръба,но си мисля че заради ламбда сондата ще гори още толкова, като се махне или изолира ? Поправете ме ако греша и ако може и съвети да ми дадете. Благодаря предварително !
×
×
  • Create New...