Jump to content

nedko1991

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nedko1991

  1. Здравейте колеги ! имам проблем с паленето при студен и топъл старт колата върти много докато запали не е както преди на 1/4... а след това няма никакъв пушек ... нося я при майстори казват нямаш никакъв проблем но аз забелзах при единия че изписва speed sensor това не е ли датчик на колянов вал ... моля някой ако има инфо да ми удари едно рамо че ме поболя тая кола.Поздрави и весели празници
  2. Колега моята кола е същата и точно с това табло ... ти нямаш индикация за течност чистачки,а имаш за накладки, ручна, масло, антифриз и при отворена вврата и за нафтата имаш лампичка и когато изкара някоя от тез индикации почва и да ,,пиука,,
  3. nedko1991

    Проблем с палене

    Цитиране на предходно мнение! моята пали но завърта 2 пъти и тогава запалва ... Цитиране на предходно мнение!
  4. nedko1991

    1.9тди 131кс проблем

    колега точно не мога да го обесня но ''шълдърка'' ако разбираш какво искам да кажа явно мина и въздух с горивото Цитиране на предходно мнение!
  5. nedko1991

    1.9тди 131кс проблем

    колега тандем помпата няма нищо нито е мокра нито мирише на нафта ... когато дам на контакт се чува един шум от помпата в резервоара но е малко силничък сравнение с другите такива 3ки дето ги имат мой приятели... Цитиране на предходно мнение!
  6. nedko1991

    Проблем с палене

    колега гледах за такива работи но нищо не намерих колата запалили не пуши и не тресе работи си нормално ... Цитиране на предходно мнение!
  7. Здравейте колеги !!! имам проблем с паленето днес закачах колата на лаптоп ( 1.9 тди 131) никакви проблеми не изкарва ... но не пали и го прави доста често върти все едно няма нафта ??? може ли това да е от помпата която е в резервоара ??? и забравих да кажа като запали колата не изкарва никакъв пушек равоти нормално без никакви тресения и такива работи ???
  8. Здравейте колеги !!! имам проблем с паленето днес закачах колата на лаптоп ( 1.9 тди 131) никакви проблеми не изкарва ... но не пали и го прави доста често върти все едно няма нафта ??? може ли това да е от помпата която е в резервоара ??? и забравих да кажа като запали колата не изкарва никакъв пушек равоти нормално без никакви тресения и такива работи ???
  9. Цитиране на предходно мнение! да извинявам се че написах гнп осъзнах го но вече го бях написал амииии няма течове просто виждам че е влажно но гледах под нея няма теч прсото между гарнитурките е влажно но защо когато след като изкарам ключа и го постава наново и завъртя запалва от четвърт.Нее пуши върви доста добре разхода ми е малък
  10. Здравейте колеги ! Имам странно питане карам ауди а3 1.9 131кс та проблема ми е слагам си ключа и забелязвам че количката с ключа на таблото (имобилайзер) изгася много бавно и след това въртя и все едно няма гориво и не иска да запали.вадя ключа слагам го наново и докато завъртя запалва без да пуши без нищо.Не ми е ясно защо прави така имам проблем с имобилайзера или нещо по ГНП-то ? Забелязах че имам овлажнено около помпата но дали от там идва това въпросно въртене и непалене ??
  11. пробвах но пак си прави тия работи ... не съм много запознат с дизела но може ли да бъде от центровка на горивната помпа или ?
  12. и аз имам съмнения че е от имобилайзера защото и не ми изгася количката с ключа на таблото ... ще пробвам като сменя батерията иначе няма никакви пушаци и такива работи
  13. Здравейте колеги имам Ауди а3 1.9 тди 131hp.Проблема ми е странен значи няма значение дали е топъл или стъден двигателя при палене колата понякога не запалва от 1вия път върти все едно няма нафта... трябва да изкарам ключа и да го сложа наново и колата тогава запалва на четвърт завъртане някой имали идей ???
×
×
  • Create New...