Jump to content

Kostadinralchev

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Kostadinralchev

  1. Здравей, интересува ме пластмасовата долна решетка на предната броня и никелираната лайсна която е под нея за ориенторовна цена. Благодаря.
  2. Колега интересува ме за ауди а3 8п : 2004 пластмасовата долна решетка на предната броня и никелираната лаисна която е под нея. Ценова информация. Благодаря.
  3. Здравей колега, а3 8п 2004 долната решетка на предна броня и никелираната лаисна която е под нея. Може ли ценово предложение. Благодаря.
  4. направо си е доста трудно да се намери, този които е в продавалник не е работещ... някакви идеи да се порача от някаде колеги ?
  5. проблема не се решава понеже при мен липсва буфера с усилвателя...може ли без тях да се направи задните ми колони да свирят ?
  6. Привет наскоро си закупих а3 8п, и имам проблем със задната линия която неработи също така и вградения буфер на колата, а усилването и намалянето на звука доста трудно го променям (доколкото съм запознат фабричен дефект)... поразпитах по маистори насам натам и в крайна сметка това ще ми струва доста пари... което няма как да стане... та вапроса ми е някой ако се е сблъсквал с такъв проблем или е вещ във нещата да удари едно рамо. Благодаря !
  7. Значи до 9к трябва да се подсигуря с общо 12 да ми е спокоино на главата... никак не ми се блазни това, но все пак ще преразгледам и другите двигатели... по тази логика е по добре старата А3 1.8Т при този ограничен бюджет...
  8. Здравеите Колеги набелязал съм си точно този модел и имам няколко въпросчета... интересува ме с бюджет до 9000 дали може да се вземе нещо читаво пределно ми е ясно, че от чужбина са доста покарани и са с превартяни километри и т.н... Ако може да ми подскажете за слабите им места. При оглед какво да наблегна? Също така при смяната на консумативи за какво иде реч било то като пари за да мога да го предвидя и това. Ще се радвам и ако предложите нещо... Благодаря предварително
×
×
  • Create New...