Jump to content

TwinTurbo2

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от TwinTurbo2

  1. Наистина не става. Купетата са различни. Има тунел за Кардана за разлика от другото. Багажника е по малаък заради задния Мост. Генерацията е Съвсен Друга. Скоростната кутия. Абе НЕ СТАВА.
  2. MONROE в БГ за Рециклирани. За спрвка вижте колко пари са в другите страни. Не може тука да е 100 лв. преден за Ауди А6 Куаттро, и да дават 3 год гаранция. Сравних ги с BOGE... разлика балкан. Сега съм с BOGE и съм много доволен. Така че MONROE от БГ НИКОГА.
  3. Най новата техника за Климатици е в Пловдив. Сервиза на BOSH. Има всичко.
  4. Маслото си е на ниво и е на 1000 км. Всички филтри са сменени. Карам с МОТУЛ. Парвата ми работа беше да проверя на щеката. Всичко е наред. МОга да го закача на PS , но исках да проверя дали някои знае, и да сам Информиран преди някои майстор да почне да ме сапунисва колко е лоша ситуацията.
  5. ХА СЕГА. Изписа ми "ОEL" На мястото на засичащия километраж. И това става след като запаля колата. Продължава около 2 минути и се показват пак цифрите. Колата е А6 2.5 TDI 96.г 140 к.с. Някои знае ли какво значи това, че някъв страх се върти в главата ми.
×
×
  • Create New...