Jump to content

G_72

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4(B5) 1.8

Персонална информация

  • Пол
    Male

G_72's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега аз мога да ти препоръчам едни момчета от Плевен и много съм доволен .Аз от Шумен ходя да си правя колата при тях и много доволен .Ако искаш координати пиши.
  2. Много благодарско за миниатурите които си качил щото безмалко да огъна капака от зор. И като ме хванаха братята още по зле щеше да стане . Още веднъж благодаря.
  3. Ако може един въпрос от носно пръскалките. Немомога да сваля пръскалката от капака да я подменя с нова ако знаете как кажете ще съм мого благодарен.
  4. Нали това имам в предвид не е въпроса колко ще се изръсиш а да има топло както споменах винаги му идва време за смяна . А откъде знаеш че е временен ефекта . Между другото и аз си мислех че парното не е достатъчно силно но не е така . Цитиране на предходен пост!
  5. Съгласен съм със теб за тава което си написъл но примен се получиха нещата нямам проблеми за сега . Рано или късно се сменя радиаторчето за парно . А що се отнася за промивката с бира е вярно, но незнам дали си чувал за още по-свиреп препарат от онова време казва се сурватка но там гаранция няма че няма да протече някой от радиаторите или водна помпа но иначе ефекта е 100%за отпушване и премахване на котлен камък. изпитано от мен съмия.затова не го препоръчвам.
  6. Извинявай колега но е добре да се пробва , нищо не губиш а само може да отървеш кожата за смяна на радиаторче и сваляне на таблото което струва пари .
  7. Препарата се сипва в системата , не в казанчето на радиатора на парното трябва да има налягане за да може да отпуши .Ами ако е запушено радиаторчето как ще го сипеш?
  8. Ходи питай някъде където продават аксесоари за автомобили какви препарати имат и те ти предлагат сипваш в антифриза иготово но при мене нямаше ефект и затова с пароструйката . Между другото след като източих антифриза после продухах радиаторчето с компресор и тогава сипъх новия анифрис.Ако не стане с пароструйка лошо събаряш цялото табло и сменяш . Това е друг изход няма . Този целия бъбрек съм го ял без да свалям таблото .Дано стане и успех .
  9. 6 литра събира цялата система или 3 литра концентрат от червения който е -75 градуса и 3 литра вода и готово на - 36 градуса . Аз мислех да налея само концентрат но ми казаха че не е добре много е силен и ще разяде нещо или ще скапе водната помпа.
  10. Зравей при мене беше същия проблем и се оказа запушено радиаторчто на парното . Маркучите на парното и двата бяха топли (горещи) ходох при един познат майстор и той ми показа радиаторче на парното за Ауди и ми показа как радиаторчето на парното е направено, и видях че входа и изхода на радиаторчето са свързани и водата циркулира само през маркучите а не слиза надолу в питата да стопли . Проблема беше решен като първо пробвах да отпуша радиатора с някаква течност за радиатори но нямаше ефект след това ми писна и отодох на една автомивка махнах маркучите и двата и с пароструйката бой , отначало нищо голяма тапа но после кал и ръжда ,препарат и пак вода с пароструйката и готово .Дано и при тебе да е така , само радиаторчето да не е изгнило че вътре ще стане леш в купето но трябва да се рискува .
  11. Много много благодаря за инфото. Цитиране на предходен пост!
  12. Мерси много Имам Vag -com но точно от къде незнам или не го виждам.Ако знаеш повече казвай .
  13. Здравейте колеги имам едно питане относно зачистване на грешки на таблото . При завъртане на ключа за палене под километрите ми изписва hi 2 незнам как се зачиства . Казаха ми че това било за смяна на въздушни филтри и бензинов филтър но аз вече ги смених .Ако някой има идея да сподели .Става въпросза Ауди А4 Б5 97 г.1.8 5v.
  14. Здравей колега имаш ли пласмасата под предното стъклото за чистачките на А4 б5 от 97 г.
×
×
  • Create New...