Jump to content

KPACEH

Members
  • Мнения

    998
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно KPACEH

  • Рожден ден 18.07.1988

Друго

  • Kaра
    Audi A4 3,0TDI

Контакти

  • Website URL
    http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/pg/2/usernews/604686928-Napravi_pat_za_da_izleze_dupka.html
  • ICQ
    0
  • Skype
    krasen_bankov

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Варна

Последни посетители

5362 профилни разглеждания

KPACEH's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Пичове да раздвижа малко темата. Нямам никакво развитие. Удрям на греда с кодирането и толкоз. Приемам сякакви идеи.
  2. На снимка 5 се вижда какъв е вошана и какви копчИта има. Колкото до кодирането, пробвал съм да го направя със стойка и телефон, само със стойка без телефон, както и без нищо и пак не се получава. Удрям на греда както на снимката която съм показал. Много се нервя че не мога да подкарам, в крайна сметка е въпрос на една единица.
  3. Утре ще видя под седалката дали е на видимо място и какъв сериен номер е.
  4. Много мерси По това което виждам, би трябвало всичко да си го потдържа без проблем. Тогава въпроса е защо ми дава грешка да го адаптирам за комфорт функция. При теб когато се вързваш с блутута как ти го дава като устройство Audi UHV.... въпроса е да се кодира така 0011822
  5. хм колата е 2005та, принципно е възможно да си прав. До колкото знам адаптера за блутута трябва да стой под шофиорската седалка. Ако лесно се вади мога да взема един за теста да видя е и ако не е някой покъртителна цифра де Интересното е че в интернет съм виждал адатпери UHV 1ххх нещо си които бяха ок а при мен е 3 нещо си
  6. Сега както си и мислех реално проблема е 99 в тази 1ца която не мога да кодирам. Прикачвам снимките на vcds и вече остава как да го направя. Извън темата: Optical Parking Aid е наличен когато имаш и преден и заден парктроник и да показва зоните на навите нали. Защо аз съм само със заден. кодиране на телефона:
  7. До като е на адаптер нокията се връзва директно по кабел към навито, даже на нокията излиза една нарисувана количка на дисплея. Иначе отделно може и по блутут , но като я кликнеш на стойката директно комуникацията минава на кабел а връзката с блутут се прекъсва. Другото е че като нокоята е закачена на докинга, не можеш да се закачаш на блутут. Снимка ще прикача след малко, както и довечера ще сваля кодингите на мойте карантии за сравнение.
  8. Снимка 1 Тук се вижда закачената нокиата в стойката: Снимка 2 Нави със закачена Нокиа Снимка 3 Нави със закачена Нокиа и единствените опции които се виждат Снимка 4 Навито със разкачена Нокиа и закачен GSM по блутут Снимка 5 тук се вижда фиса от който мога да набирам и с нокиата и с блутут Така като е закачен блутута виждам указателя единственно и само на фиса а на навито се виждам снимка 4. Мога да набирам само през волана. Когато е закачена нокията мога да набирам и от волана и от навито. Въпроса е как да постигна да виждам и да набирам през блутут.
  9. Ок ще го снимам. Точно това трябва стане и при мен, но дефакто не е така. Като се вържа по блутут и дам тел на навито то ми казва инсърт сим и нищо не мога да правя. Мога да набирам от gsm-а и да ползвам навито само като хендсфрее като обажфането се вижда едиственно и само на цветния фис на навито не. Ако ми звъннат навито го показва и мога да вдигна от бутоните на навито. Като вържа нокията в стойката вече ми показва розетката и мога да набирам от там , но през блутут мога само от цветния фис да набирам. Довечера ще направя клипче да се види какво мога и какво не мога. Ако имаш vcds можеш ли да видиш каква ти е кодировката на навито и на телефона
  10. Здравейте колата е А4 б7, навигацията е RNS-E Имам мулти волан и цветен фис и стойка в подлакатника за нокиа 6230 Като си пусна гисиема връзвам се на Audi UHV 3053 и навигация издава сигнал за успешна връзка. После виждам целия си указател на цветния фис, от там мога да скролвам, мога да набирам и да говоря. Проблема се явава следния. На навито като отида на тел ми казва please insert sim card. Когато GSM е синхронизиран на навито долу показва иконка SIM, но не показва иконката за обхвата. От тук следва другото, от навигацията не мога да набирам, но като ми звъннат вече тя си показва че ми званят и мога да вдигна или да затворя, набирането става само от волана и от цветния фис. Взех си нокиа 6230 ей така за тест всичко тръгна вече мога да набирам от навито, НО въпроса е защо не мога през блутут. Сега видях че на 77 канал където се намира и телефона има комфорт функция за rns-e high , която при мен е 0. Предполагам че ако я кодирам на 1 ще се случат нещата, НО като я обърна на 1 ми дава че е оут оф рендж. Проблема го дава само на тази функция. Принципно видях в интернет че хората като си канектнат телефона по блутут долу им показва иконка сим и иконка за обхвата и вече им дава да си набират и от навито. Прегледах и кодирането на навито, кодирано е за телефон с комфорт функция, за цветен фис и мултиволан. Което означава че поне от кодировка на навито няма проблем. Има ли някой човечец дето да ми даде идея защо, не мога по блутут да набирам директно от навито , а само от фиса. Много благодаря предварително изключително много се надявам някой да удари едно рамо.
  11. Утре ще тествам благодаря.
  12. А случайно да помниш какъв цвят беше , за да ме ориентираш какво да гледам?
  13. Добре де ама на всичките врати и на багажника, някак си дали е свързано само с една врата.
  14. Здравейте колеги За много години Имам проблем с червените плафони на вратите и багажника, чисто и просто не светват. Бушон номер 2 работи, видях че той е отговорника за това. Интересното е че като купих колата бушона беше махнат, защо само един господ знае. Сложих нов бушон, крушките ги проверих, ок са. Сега интересното е че индикацията на таблото за отваряне на вратите работи и показва за всяка врата. Като отвориш, която и да е врата включително и 5та всичко в купето си светва. Някой има ли идея къде да търся проблема. Мерсаж предварително.
  15. Здравейте Става въпрос за а4 б7 bkn 2005 лето господне. Проблема е че след като се врътне ръчаката за пребиране на огледалата те не се пребират, дори май звук не се чува като моторче да се товари. И двете огледала не мръдват. Иначе джойстика работи и може да се местят и двете нагоре долу , ляво дясно. Идея какво може да е и какво може да се провери. Пробвах и като е запалена и като е само на контакт и като е изгасена. Идеи?
×
×
  • Create New...