Jump to content

egremn1

Members
  • Мнения

    81
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от egremn1

  1. Не знам, не съм възможност да го разцъкам. Доста е кът и даже нямам приятел с него да пробвам. Ако ми е голям ще си взема проста 6-ца.
  2. Преордърнах го сряда или четвъртък вчера дойде, днес го взех. Не е за мене , аз че си взема плюсче когато имам възможност.
  3. Райно ти още ли не си взел ?
  4. Щото като отиде дотам и не му хареса тая кола трябва да си наеме хотел и кола под наем да обикаля Германия и не се знае колко време ще отнеме това. Може да се върне след седмица без да му е харесало нещо и да е назад няколко хилки.
  5. В озон дойдоха 6-ците, от Щатите са.
  6. egremn1

    Новата ми А5

    Нали става дума за вход, а не за изход. Колата иначе изглежда много добре. Много безаварийни километри. И слушай Райно.
  7. Силните мега бегачки пък за ежедневието дизелечета, освен косицата де той е машинка.
  8. Зависи кое 2.0 тди, че имаше едни сготини глави и готин баланс шафт модул.
  9. egremn1

    A6 4F 2006 дюзи

    Просто не правили подобни ремонти, дошли са и тогава продават. Често срещано по нашите ширини.
  10. Има само един проблем, не е иОС и не работи дори наполовина толкова добре. А къстъм ромовете имат един проблем, никога не работи всичко и винаги нещо точи батерията
  11. Щото са верни, сега и куатро имам и вече на 100% съм на това мнение. Безсмислена загуба на коне.
  12. Имах предвид предимства, недостатъците всички ги знаеме.
  13. Кое точно не е същото може ли да обясниш ?
  14. Какво си взе на мястото на айфона ?
  15. Във всяка подобна книжка пише, че колата е нормално да харчи 1л/1000 км, че не се сменя маслото в скоростите независимо автомат или ръчка и други подобни тъпотии. Влезни във форума направи си сам, там бяха отваряли торсен и дифренциалните и виж колко са изронени зъбите, нищо не може да блокне.
  16. egremn1

    Въпроси за А6 (4F)

    Имаш ли мерено дино и кое е диното ?
  17. Мислиш, че течностите в диференциалите не се сменят ли ? Това, че ти нищо не поддържаш не значи, че е така по принцип. Освен литъра гориво, колата е по тромава понеже слага по малко коне на гумите, и е по тежка. Доста минуси за нещо което ако живееш в града не ти трябва.
  18. Ако ще гледа а4б5 поне да се ограничи само до фейслифта. Преди това не си заслужава просто. пс Тази добре са я лъснали и на снимки изглежда добре.
  19. Във всяка гумаджийна могат да ги махнат за 10 минути.
  20. Не те разбирам какво пишеш. Мерил съм колата със стокова турбина. След като в Хеед я мапнаха със сменената турбина, освен в Хеед я мерих и в Овердрайф. Ако и двете не са достатъчно точни за тебе кажи къде според теб е достатъчно точно диното. Муунчо ти от година си пишеш наизуст и не си престанал. Недей да спамиш !
  21. При А6 е с торсен, а не халдекс. Освен, че ще бъде по спъната е и по тежка. Като цяло не си заслужава 4х4-то на този мотор. Но ако е читава колата ще преживееш, че е по тромава колата.
  22. Аз за 200 000 нито един път не смених. Само съединител два пъти. 130 000 км с чип на 1.3 бара, 40 000 км с друго турбо@300 кс.
  23. Отиваш на майстор, той сваля маркуча който влиза в турбото след дебитомера. Ако има голям луфт втулката на оста ще бъде в масло маркуча отвътре. Но след като е свален може с ръка да се провери дали има голям луфт. На чугунената част трябва да се види за пукнатини, същото важи и за изпускателния колектор. И двете се пукат с времето особено след чип.Ако има майстора вагком можеш и косвено да провериш дали колата има чип. На трети канал ако не се лъжа се гледат грамовете за секунда въздух които влизат в двигателя. На стокова кола са 120 грама при 6000 оборота на втора, при чипната над 150-160. 1.8 без турбо пак има демпферен маховик. Нищо няма да спести от кола без турбо, освен че ще пропусне цялото удоволствие. От гледна точка на цена не е, но от всички други гледни точки е оферта.
  24. Много са му парите за тази година и липсата на екстри. Дори каско няма. Но пък ако е читаво поддържана ковто е възможно си заслужава след като свалиш от цената. Ходи я виж, ако ти хареса на майстор/порше и си ти.
  25. Не намирам иконката за лицева палма.
×
×
  • Create New...