Jump to content

Koher64

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Koher64

  1. Здравейте колеги, Моят проблем е подобен. Карам Ауди Q5 3.0 TDI, S-tronic 7 скорости, 220 000 км. Проблемът е следният: при каране на дълъг път над 140-150 км пробег, при спиране на място и преминаване на скоростната кутия от 2-ра на 1-ва скорост се усеща ритане. Сигнални лампи по таблото липсват, не изписва никаква грешка. В градски условия и къси разстояния кутията работи перфектно. Маслото на кутията е сменяно преди 50 000 км. Не е правена адаптация и ресет на кутията от катко е моя собственост (60 000 км.) Моля за мнение по въпроса! Лек ден!
  2. Koher64

    Проблем с LED светлина

    Колеги ще продължа с темата.Всичко е точно. Модулът за моя модел е с буква В на края на номера. Смених го и LED веждата светна. На платката на модула има един сдвоен диод който обикновено гори. Струва 60 стотинки. Сменяте го с малко по мощен и имате вечен модул за 60 стотинки вместо за 370 лева.Сега имам и резервен.
  3. Koher64

    Проблем с LED светлина

    Много ти благодаря.Сега възникна нов проблем.Моя модул е 8R0907747 а този който предлагат е с буквата А или буквата В след номера.Въпроса е кой е правилния.Най вероятно в началото е бил един а после са станали два.
  4. Koher64

    Проблем с LED светлина

    И ако е този модул за управление къде се намира и дали трябва да се разглобява фара!
  5. Koher64

    Проблем с LED светлина

    Колеги здравейте. Аз съм нов във форума но карам АУДИ от доста години. От три дни имам същия проблем. Карам AUDI Q5 3.0 TDI. Присветваше ми датчика за проблем в десния преден фар след което светна постоянно и ми изгасна дясното лед осветление. На компютъра дава грешка номер............... липса на захранване. До куплунга на фара има захранване.може ли да се оправи проблема или ще горя с нов фар!
×
×
  • Create New...